CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Öntapadó kártyatartó

MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Öntapadós kártyatartók

A kártyatartó segítségével könnyedén hozzáférhetünk a ténylegesen használt néhány hitelkártyához és azonosítóhoz, lehetővé teszi egy kis készpénz tárolását, és rendkívül helytakarékos, hiszen a telefonunk hátoldalára van felragasztva. A diákok különösen szeretik a telefonkártya-tartókat. Ahelyett, hogy pénztárcát vagy kistáskát hordanak magukkal, egyszerűen bedughatják személyi igazolványukat és bankkártyájukat az okostelefon hátulján lévő zsebbe, és már indulhatnak is az órára. Az öntapadós kártyatartók tartók azonban nem csak diákoknak valók. Tökéletesek ahhoz, hogy megőrizzék a különböző tagsági kártyákat, okmánykat, bankkártyákat, így akár mindennapi használatra is alkalmasak. Valójában ezek az öntapadós kártyazsebek annyira népszerűek lettek az elmúlt években, hogy messze túlmutattak az eredetileg megvásárolható alapverziókon. Sokféle formatervezés és különféle zsebbeállítások találhatók már meg a piacon, amelyek különféle preferenciákhoz illeszkednek. Fontos azonban megbizonyosodni arról, hogy ezek a zsebek úgy vannak kialakítva, hogy megakadályozzák a kártyák kiesését, legyen szó csúszásmentes anyagról vagy olyan szorosról, amely a helyén tartja a kártyákat. A tartó rögzítéséhez használt ragasztó is fontos, különösen akkor, ha közvetlenül a telefon hátuljára kell felragasztani, nem pedig a tokra. Egy elég erős ragasztós tartóra lesz szüksége ahhoz, hogy a helyén maradjon, de nem lehet olyan erős, hogy megsértse a telefon hátulját. Sok gyártó a Post-It Notes gyártója, a 3M ragasztóját használja, de vannak olyan versengő termékek, amelyek hasonló eredményeket tudnak nyújtani. Miután leszűkítettük a kínálatot a telefonhoz tapadható kártyatartókra, át kell tekintenünk az igényeinknek megfelelő zsebkialakítást. A hozzáadott kártyák vastagságától függ, hogy hány kártyát fogunk tudni kényelmesen elhelyezni a tartóban. Legtöbb esetben két-három kártyát lehet belenyomni egy telefonkártya-tartóba. Egyes telefonkártya-tartók azonban nyújthatók, hogy még többet tarthassanak, másoknak pedig extra elülső zsebük van, amely hasznos lehet különféle tárgyak, például irodai kulcsok vagy készpénz tárolására.

Tároljuk értékeinket öntapadós kártyatartóban

Az új telefonkártya tartó beszerzésekor az első szempont, hogy közvetlenül a telefon hátulján vagy a rajta lévő védőtokon történik-e meg a rögzítés. Ha közvetlenül a telefonra kerül, akkor meg kell győződnünk arról, hogy a ragasztó nem sérti meg a hátlapját. Egyes telefonok 3M ragasztót használnak, amely jól tapad anélkül, hogy nyomot hagyna. Mások viszont speciális ragasztót használnak, amely azt ígéri, hogy jobban tapad az újabb üveghátú mobiltelefonokhoz. Fontos megjegyezni, hogy néhány iPhone-t ujjlenyomat-álló hátlappal terveztek, ami azt jelenti, hogy a ragasztó sem fog megmaradni rajta –ilyen esetben tokra lesz szükségünk. Mivel az üveghátú telefonok egyre népszerűbbek, a tok minden megvásárolt kártyatartóhoz megfelelő lehet.

Praktikus tartozék, rengeteg hellyel

A kártyatartóknál a kapacitás is fontos döntő tényező. Az öntapadós kártyatartók túlnyomó többsége legfeljebb három kártyát tarthat. Létezik olyan telefonkártya-tartó is, amely egyedi, rugalmas kialakítással rendelkezik, így akár nyolc kártya is becsúsztatható. Ez azt a rugalmasságot is megadja, amelyre szüksége van, ha készpénzt szeretne tárolni benne. A harmadik típusú kialakítás két zsebbel rendelkezik: a hátsó zsebbel, amely akár négy kártya tárolására is van lehetőség, és az elülső zsebbel, amelybe készpénz és/vagy autó- vagy irodakulcs fér. Bármennyire is praktikus egy öntapadós kártyatartó, egyáltalán nem lesz hasznos, ha a kártyák kicsúsznak. Fontos megnézni, mennyire szorosak a zsebek, de egyes telefonkártya-tartók csúszásmentes belső markolattal is rendelkeznek, amely a helyén tartja a kártyákat. Az is fontos, hogy megnézzük, hogy a kártyatartó milyen anyagokból készült el. A 100%-ban valódi bőrből készült tartó lehet a legjobb választás, ha a tartósság a legfőbb szempontunk a vásárláskor.

A legjobb öntapadós telefonkártya tokok

Ha a pénztárcánk kezd úgy kinézni, mint George Costanzáé, itt az ideje beszerezni egy kártyatartót. A vaskos, féltégla méretű pénztárca, tele több hónapra visszamenő vásárlási nyugtákkal, olyan kávézók kuponjaival, amelyeket soha nem látogatunk meg, és ajándékkártyákkal, amelyeken elhanyagolható mennyiségű pénz van, már rég kiment a divatból. Immár a minimalizmus a divat. Amire szükségünk van, az egy karcsú, vékony és áramvonalas kártyatartó. Weboldalunkon is megtalálhatók a megfelelő öntapadós telefonkártya tokok. A kínált termékek magas minőségűek, megbízható szállítótól érkeztek, így a vásárlói elégedettség garantált.