Kapacitív toll LCD érintőképernyőkhöz

MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Érintőceruza - a tökéletes kiegészítő

Az érintőképernyők billentyűzete sokszor gondot okoz, ha gyorsan és pontosan szeretnénk szöveget írni a telefonon. Az okostelefonok, táblagépek, vagy más, LCD-képernyővel felszerelt mobil eszközök billentyűzetének kényelmes és ergonomikus használatára lettek kialakítva a kapacitív tollak, azaz az érintőceruzák. Ezek a praktikus kiegészítők speciális gumibevonattal vannak ellátva, mely lehetővé teszi az érintőképernyő precíz használatát az interneten való böngészés vagy az üzenetek írása során. Ez a remek tartozék jelentősen megkönnyíti a mobil eszközök használatát. Kínálatunkban számos praktikus és funkcionális, LCD-képernyőn használható érintőceruza található. A toll gumival borított, hegyes vége lehetővé teszi a sokkal nagyobb pontosságot, ami kifejezetten hasznos szöveges üzenetek és e-mailek gyors írása során, vagy rajzok, vázlatok készítése közben.

A ceruzák kifejezetten úgy lettek kialakítva

Az érintőceruza télen is nagyon hasznos kiegészítő, ha nincs kapacitív kesztyűnk. Mivel a klasszikus kesztyűkben nem tudjuk használni az érintőképernyőt, az érintőceruza remek megoldást jelenthet, hiszen a kesztyű levétele nélkül tudjuk használni az eszközt, és nem kell kitennünk ujjainkat a csípős hidegnek. A kapacitív toll az érintőképernyő tisztán tartásában is segítséget nyújt, hiszen az ujjunkkal ellentétben nem hagy zsíros nyomokat a tablet vagy a telefon kijelzőjén. A ceruzák kifejezetten úgy lettek kialakítva, hogy ne sértsék meg a kijelzőt, így nem kell tartani a karcolásoktól. A puha gumiburkolat a toll hegyén nem károsítja a képernyőt és jelentősen megkönnyíti a munkát.

Kapacitív tollak széles választéka

Kínálatunkban számos praktikus modell megtalálható, különböző színekben. A webáruházunkban található érintőceruzák univerzálisak, kiválóan megfelelnek az olyan populáris márkáknak, mint az Apple, a Huawei és a Samsung. A kínálatunkban található tollak könnyűek, és több hosszúságban is elérhetők – vásárlóink választhatnak a 4 centiméteres miniatűr tollak és a 11 centiméteres érintőceruzák közül, melyek több színárnyalatban is kaphatók. Olyan modelleket is kínálunk, melyek egy speciális mini jack bemenet segítségével csatlakoztathatók az okostelefonra, hogy mindig kéznél legyenek. A kapacitív ceruzák nagyon hasznos kiegészítői a mobiltelefonoknak és a táblagépeknek, így ajándéknak is kiválóan megfelelnek.