36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

HTC Desire 620 - edzett üveg tempered glass (28995)

Ocena: 4.0   (2)
Ár: 2 890 Ft
Elérhetőség 7 db.  
Feladás 3-4 munkanap  
Szállítási költség 1 090 Ft  
Termékvisszaküldés 30 napon belül  
  KEDVENCEK

Edzett üveg kijelzővédők az etuo.hu kínálatából

Az edzett üvegből készült kijelzővédők kiváló tartozékok az okostelefonokhoz. A védőüveg megóvja a telefon kijelzőjét a legtöbb mechanikai sérüléssel szemben. Az üveg tökéletesen illeszkedik az adott telefonmodellhez. A magas keménységű kijelzővédő üveg kiváló védelmet nyújt az erős karcolások, kopás és a repedések ellen is. A védőüveg további előnye, hogy jelentősen csökkenti az LCD képernyő törésének kockázatát, így még akkor is védi a telefont, ha az kiesik a kezünkből. Az etuo.hu kínálatában található védőüvegek oleofób bevonattal vannak borítva, melynek köszönhetően a zsíros ujjlenyomatok és egyéb szennyeződések sokkal könnyebben eltávolíthatók a védőüveg felületéről, mint a műanyag képernyővédők esetében.

Kijelzővédők széleskörű választéka

Az etuo.hu webáruházban számos okostelefon modellre található kijelzővédő üveg, a nyílások pedig precízen az adott modellhez vannak igazítva, így a kamera és a hangszóró is zavartalanul használható. Az edzett üveg erőssége és ellenállósága ellenére sem vastag, így nem nagyítja optikailag a készüléket. Tökéletes átlátszóságának köszönhetően nem befolyásolja a megjelenített kép minőségét, és az érintőképernyő érzékenységére sincs negatív hatással. Az edzett üveg kijelzővédő felhelyezése kifejezetten könnyű, és nem kell légbuborékok keletkezésétől tartani. A megfelelő felhelyezés lehetővé teszi a zavartalan használatot, és a védőüveg eltávolítása után sem maradnak foltok a képernyőn. A tartozék eredeti csomagolásban érkezik a felhasználóhoz.

*A oldalakon látható fotók illusztrációk. A termékek különbözhetnek a képen láthatótól, így a leszállított tételek pl. az egyes összetevők kivágása, és a csomagolás különbözhet.


Hogyan kell felhelyezni az edzett üveg kijelzővédőt? - Megnézem  Információk a gyártóról
Szállítási módSzállítási időElőzetes fizetésUtánvétel

GLS CsomagPontok
GLS CsomagPont kereső
3 - 4 munkanap 1 090 Ft 1 440 Ft

GLS futár
3 - 4 munkanap 1 190 Ft 1 540 Ft


Ingyenes szállítás 9 990 Ft felett!

Több információ (https://www.etuo.hu/szallitas-es-fizetes)

A webáruházunkban megvásárolt termékeket a vásárló ki tudja cserélni és vissza tudja küldeni. Erre a csomag kézhezvételétől számított 30 naptári nap áll a rendelkezésére. Nem szükséges megadni a csere vagy a visszaküldés okát, ha az áru változatlan állapotban kerül visszajuttatásra, kivéve a normál használaton belüli változásokat. A speciális megrendelés alapján előkészített és gyártott termékek nem cserélhetők és visszaküldhetők.

Több információ (https://www.etuo.hu/reklamacio-es-visszakuldes)

  Magdolna, 2017. június 30.

  Loránd, 2016. december 6.

Az Ön értékelése


Hozzájárulok a fenti adataim üzenetem megválaszolása céljából történő kezeléséhez. Kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és megértettem.* A személyes adatok feldolgozása az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően történik a szerződés elfogdása céljából, valamint abban az esetben ha kereskedelmi ajánlatot fogadnak el valamint, marketing célból. Önnek joga van hozzáférni a személyes adataihoz, valamint javítani és törölni. A személyes adatok benyújtása ö
  • Az eszköz márkája: HTC
  • Az eszköz modellje: Desire 620
  • Design / Serie: etuo edzett üveg