36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

HTC 10 - egyedi telefontok FLEXmat Case

előadás
Incarcarea imaginii...
Kérlek várj Sending to Add to Cart page in 5 seconds

Mentett

Elérhetőség 6 db.  
Feladás 3-4 munkanap  
Szállítási költség 1 090 Ft  
Ár: 5 790 Ft ÁFA-t tartalmazzák


Saját tervezésű szilikontokok

A szilikonból készült telefontokok nagyon populárisak. Kiválóan védik a telefon hátlapját és oldalát, számos telefonmodellhez elérhetőek, hajlékonyak és langyos vízzel könnyen lemoshatók. A TPU szilikonból készült tokok minőségesek, rugalmasak, nem deformálódnak és kiválóan illeszkednek a telefonra. A TPU szilikonból készült telefontokok szélei tartják a tokot és védik a kijelzőt a sima felülettel való érintkezés során. A saját dizájnnal ellátott mobiltokok igazán egyediek és ajándékként is kiválóak lehetnek, ha a szeretett személy kedvenc fotóival vagy idézetével díszítjük a tokot. A grafikák mérete nem lehet kisebb 640 x 480 pixelnél.

Kreator przykładowe zdjęcie flexmat 1

Tervezd meg saját, egyedi szilikon mobiltokod!

Egyszerűen és gyorsan megtervezhető, minőséges, egyedi tokok az etou.hu webáruházból! A praktikus tervezővel könnyen létrehozható az egyedi, páratlan tok. A megfelelő szilikontok kiválasztása után a böngésző elhagyása nélkül tervezhető meg a tok dizájnja. Az alkalmazást nem kell letölteni és telepíteni, használata pedig gyors és rendkívül egyszerű. A tervező segítségével fotókat tölthetünk fel, melyeket tetszés szerint méretezhetünk és helyezhetünk el a tok hátlapján. A tok oldalaira nem kerül nyomtatás. A tervező tetszőleges szöveg hozzáadását is lehetővé teszi. A számítógép képernyőjének beállításaitól függően a lenyomat színei minimális mértékben eltérhetnek a számítógépen látott színektől. Rendelés előtt tanácsos még egyszer leellenőrizni a lenyomat tervét. A nyomtatott telefontokok minőségesek, a lenyomat pedig nem fakul ki, és ellenáll a kopásnak is.

Kreator przykładowe zdjęcie flexmat 2

Kreator przykładowe zdjęcie flexmat 3  Információk a gyártóról
Szállítási módSzállítási időElőzetes fizetésUtánvétel

GLS CsomagPontok
GLS CsomagPont kereső
3 - 4 munkanap 1 090 Ft 1 440 Ft

GLS futár
3 - 4 munkanap 1 190 Ft 1 540 Ft


Ingyenes szállítás 9 990 Ft felett!

Több információ (https://www.etuo.hu/szallitas-es-fizetes)

A webáruházunkban megvásárolt termékeket a vásárló ki tudja cserélni és vissza tudja küldeni. Erre a csomag kézhezvételétől számított 30 naptári nap áll a rendelkezésére. Nem szükséges megadni a csere vagy a visszaküldés okát, ha az áru változatlan állapotban kerül visszajuttatásra, kivéve a normál használaton belüli változásokat. A speciális megrendelés alapján előkészített és gyártott termékek nem cserélhetők és visszaküldhetők.

Több információ (https://www.etuo.hu/reklamacio-es-visszakuldes)

  Lovas, 2019. január 17.

  Izabella, 2018. augusztus 28.

  Kelemen, 2017. október 18.

  Márk, 2017. október 14.

Az Ön értékelése


Hozzájárulok a fenti adataim üzenetem megválaszolása céljából történő kezeléséhez. Kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és megértettem.* A személyes adatok feldolgozása az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően történik a szerződés elfogdása céljából, valamint abban az esetben ha kereskedelmi ajánlatot fogadnak el valamint, marketing célból. Önnek joga van hozzáférni a személyes adataihoz, valamint javítani és törölni. A személyes adatok benyújtása ö