ZTE - tervezz egyedi tokot

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Saját tervezésű, egyedi tokok

Azok a felhasználók, akik kreatív ajándékötletek után kutatnak, vagy szeretnék magukat megajándékozni egy egyedi telefontokkal, a lehető legjobb helyen járnak. Webáruházunkban lehetőséget nyújtunk arra, hogy bárki megtervezze saját telefontokját, egyszerűen és gyorsan. A ZTE telefontokok saját fényképekkel, szöveggel, idézetekkel díszíthetők. A megfelelő tokmodell kiválasztása után a vásárló könnyen használható alkalmazásunkban találja majd magát, ahol feltöltheti fotóit, grafikáit és begépelheti a kívánt szöveget. Az elemek tetszés szerint méretezhetők és néhány könnyű mozdulattal elhelyezhetők a telefontok nyomtatható felületén. A pár percnyi munka eredménye egy lélegzetelállító, egyedi, és nem utolsósorban minőséges lenyomattal ellátott, praktikus telefontok lesz, mellyel megörvendeztethetjük magunkat vagy szeretteinket.

Saját dizájnnal ellátható ZTE tokok

Kínálatunkban többek között olyan modellekre is kínálunk tokot, mint a ZTE Axon 7, a ZTE Blade A602 vagy a ZTE Blade V8 Lite, de érdemes átböngészni a kínálatunkat, hiszen számos más modellre való tokokkal is készültünk. A tervezhető tokoknak köszönhetően a felhasználó olyan tokba „öltöztetheti” ZTE készülékét, mely tökéletesen illeszkedik a stílusához és szép emlékekre asszociál. A minőséges lenyomatok nem fakulnak és nem kopnak, így a tok sokáig használható. A megfelelő modellre való tok nem csúszik le a telefonról és nem fedi le a vezérlőgombokat vagy a kamerát, így kényelmesen használható. Kínálatunkban oldalra nyíló, könyvszerű tokok és szilikon tokok között böngészhet a felhasználó. A TPU tokok rendkívül rugalmasak és jól illeszkednek a kézbe, a csukható tokok előnye pedig, hogy védik a telefon kijelzőjét is.

A ZTE készülékekről

A Zhong Xing Telecommunication Equipments Company Limited az egyik legnagyobb kínai kommunikációs vállalat és a világ egyik legnagyobb okostelefon-gyártója. A ZTE telefonokat az elegáns, szép kidolgozás jellemzi. A cég az okostelefonok mellett más termékeket és szolgáltatásokat is biztosít. A ZTE vállalatot 1985-ben alapították, és számos más okostelefongyártóhoz hasonlóan Shenzhen városában található a székhelye. A ZTE telefonokat is érdemes megfelelő védelemmel ellátni, ezért webáruházunkban számos védőtartozékkal készültünk a ZTE modellekre.