CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Xiaomi - tervezz egyedi tokot

Szűrők Collapse
Készülék modell 108
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Saját dizájnnal ellátott Xiaomi tokok

A Xiaomi okostelefonjai egyre több felhasználót győznek meg magas minőségüknek és kiváló funkcióiknak köszönhetően, ezért kínálatunkban is számos tokot kínálunk, melyek tökéletesen illeszkednek az adott modellekre. A tokok speciálisan kialakított nyílásai megakadályozzák, hogy a tok lefedje a kamerát vagy a gombokat. Az etuo.hu webáruházban azonban nem csak olyan tokokat kínálunk, melyek már kész lenyomattal vannak ellátva – arra is lehetőséget nyújtunk, hogy a vásárló saját maga tervezze meg a minőséges tok lenyomatát. A tervezőalkalmazásunk a böngészőből érhető el a megfelelő modellre illeszkedő tok kiválasztása után. Az alkalmazás használatához nem szükséges a professzionális tervezőprogramok ismerete. A tervezőbe feltölthetők a saját fotók, melyek néhány kattintással elhelyezhetők a tok nyomtatható felületén. Az egyedi tok kiváló ajándék lehet szeretteink számára is, akik Xiaomi készülékkel rendelkeznek.

Minőséges és tartós nyomtatott tokok a Xiaomi telefonokra

A tervezőalkalmazásunkban megtervezett lenyomat rendkívül minőséges és ellenáll a kopással és fakulással szemben. A vásárlók több féle nyomtatható tok közül választhatnak – a Xiaomi telefonokra könyvszerűen csukható és szilikon tokokat is kínálunk, a FLEXmat Case, a Flex Book és a Wallet Book kollekcióinkból. Többek között olyan készülékekre is biztosítottunk nyomtatható tokokat, mint a Xiaomi Mi5, a Xiaomi Mi Mix 2, a Xiaomi Mi Play, a Xiaomi Redmi 4 és a Xiaomi Redmi Note 6 Pro.

A Xiaomi készülékekről

A Xiaomi 2010 óta van jelen az okostelefonok piacán, de napjainkban már senkinek nem kell bemutatni. A cég kiváló minőségű okostelefonokat gyárt, melyek magas színvonaluknak és kiváló technológiai megoldásaiknak köszönhetően a „kínai Apple” becenevet kapták. A Xiaomi telefonok hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek és egyre több felhasználó rendelkezik ilyen telefonnal. A Xiaomi Note sorozat rövid idő alatt a fiatal felhasználók nagy kedvencévé vált, a készülékek modern kialakításának és funkcióinak köszönhetően. A Xiaomi felhasználóbázisának növekedésével a tartozékok iránti kereslet is egyre növekszik, az etuo.hu webáruházban pedig igyekszünk lépést tartani a trendekkel és kielégíteni a vásárlók igényeit.