CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Wiko - tervezz egyedi tokot

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Elegáns, saját tervezésű Wiko telefontokok

Az etuo.hu webáruházban azokra a telefonmárkákra is biztosítunk minőséges védőtokokat, melyek kedvező áron kínálják készülékeiket, hiszen ezek a telefonok is megérdemlik a megbízható védelmet. Kínálatunkban számos modellre biztosítottunk saját dizájnnal ellátható tokokat – ilyenek például a Wiko Harry 2, a Wiko Lenny 4 Plus, a Wiko Pulp Fab 4G, a Wiko Tommy, a Wiko Ufeel Prime és a Wiko View XL. A saját tervezésű tokok megalkotásához elegendő néhány kattintás. A megfelelő tok kiválasztása után az egyszerűen használható tervezőben elkészíthetjük saját dizájnunkat – szövegeket, grafikákat, fotókat tölthetünk fel családunkról, kedvenc nyaralási helyszíneinkről vagy házi kedvencünkről. A lehetőségeknek csak a vásárló fantáziája szabhat határt! A lenyomat minőséges és tartós, nem kopik és nem fakul.

Szilikontokok és oldalra nyíló tokok – megbízható és tartós védelem

A kínálatunkban számos olyan tokkal készültünk, mely tökéletesen illeszkedik az adott Wiko telefonra. A tokok minőséges anyagokból készültek és hibátlanul illeszkednek az adott modell méretéhez, de a kamerához és a funkciógombokhoz tervezett kivágások is precízen lettek kialakítva. A vásárlók oldalra nyíló tokok és szilikonból készült tokok közül válogathatnak. A Wallet Book kollekció tokjainak első és hátsó lapja is nyomtatható, így bátran játszadozhatunk a lenyomat dizájnjával. A FLEXmat Case kollekció szilikon tokokból áll, melyek rugalmas és tartós anyagból készülnek. A tokok tartósak és ellenállnak a karcolásokkal és kopással szemben.

A Wiko készülékekről

A Wiko telefonok Franciaországból származnak, fő előnyük pedig a kiváló minőség és az elegáns kialakítás. A márka Marseille városából indult hódító útjára 2012-ben. Napjainkban a vállalat kínai többségi tulajdonban van – a shenzheni székhelyű Tinn Mobile a Wiko többségi tulajdonosa. Ezek a kiváló okostelefonok számos európai országban megtalálhatók és egyre több rajongót és felhasználót hódítanak meg. A Wiko okostelefonok Android-alapúak, de a márka a telefonok mellett számos más mobil tartozékot is kínál. Érdekesség, hogy az alacsony árnak köszönhetően a Wiko több okostelefont értékesít, mint az iparág legendája, az Apple.