Vodafone - tervezz egyedi tokot 

(Termékek száma: 2)
Sort
Standard rendezés
Legújabb
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legnépszerűbb
Sale
Vodafone Smart X9 - egyedi telefontok FLEXmat Case - fehér

Tervezd meg FLEXmat Case

Vodafone Smart X9 - egyedi telefontok FLEXmat Case - fehér

Akciós ár 7 810 Ft Lista ár 9 190 Ft
Vodafone Smart N9 - egyedi telefontok FLEXmat Case - fehér

Tervezd meg FLEXmat Case

Vodafone Smart N9 - egyedi telefontok FLEXmat Case - fehér

Akciós ár 7 810 Ft Lista ár 9 190 Ft

 

Személyre szabható Vodafone telefontokok

A személyre szabható tokok fő előnye, hogy könnyen megkülönböztethetők és egyediek, így kitűnnek a sok másik telefontok közül. A saját motívumokkal ellátott tokot a felhasználó saját ötlete alapján tudja megtervezni. Az egyedi nyomtatású tokokat díszíthetjük családi fotóval, házikedvencünk képével, a nyaralási emlékeinkkel vagy valamilyen művészi mintával. Instagram profilunkon számos fotó inspirálhatja a felhasználókat a saját tok megtervezéséhez. Amennyiben az egyszerűen használható tervezőbe több fotót is feltöltünk, érdekes kollázst készíthetünk életünk fontos pillanataiból. A dizájnt saját szöveggel is gazdagíthatjuk, melynek színét és betűtípusát is tetszés szerint változtathatjuk. Az egyedi telefontok ajándéknak is megfelel – szeretteink biztosan értékelni fogják a figyelmes, szép és egyben praktikus ajándékot!

Minőség, tartósság, stílusos dizájn – Vodafone telefontokok

A Vodafone telefonokra készült védőtokok rendkívül jó befektetésnek számítanak. Hogy miért? Mert megfizethető áron érhetők el, emellett pedig nagy költségeket takarthatnak meg a felhasználóknak, azzal, hogy védik a készüléket a mechanikai károsodásoktól. A telefontokok akár évekkel is meghosszabbíthatják a készülék élettartamát. A kínálatunkban olyan modellekre kínálunk tokokat, mint például a Vodafone Smart N9, a Vodafone Smart N9 Lite vagy a Vodafone Smart X9. A népszerű szilikon tokok minőséges anyagból készülnek, rugalmasak és tökéletesen illeszkednek a készülékre. A precízen kialakított kivágásoknak köszönhetően a telefon kamerája és gombjai is zavartalanul használhatók, anélkül, hogy a tokot el kellene távolítani. A tok matt felületén nem látszanak a zsíros ujjlenyomatok és szépen mutatnak a saját tervezésű lenyomatok.

A Vodafone készülékekről

A Vodafone az egyik legfontosabb és legnagyobb játékos a telekommunikációs piacon. A cég 1991-ben jött létre és mobilszolgáltatóként működött. Napjainkban a Vodafone saját okostelefonokat is gyárt, melyek egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert a felhasználók körében. A cég a világ számos országában jelen van. A Vodafone készülékek Android-alapúak és tökéletes összhangban vannak mindazzal, amit a vállalat, mint mobilszolgáltató kínál. A telefonokat kiváló ár-érték arány jellemzi, de az érdekes kialakítás is vonzó a felhasználók számára.