CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Vivo - tervezz egyedi tokot

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Vivo – saját tervezésű, minőségi nyomtatott minták a Vivo telefonokra

Vásárlóink számára fontos, hogy Vivo telefonjukat csúcsminőségű anyagokból gyártott, stabil védelmet biztosító okostelefon tokkal óvják. A hatalmas választék azonban nem garantálja, hogy valamelyik ismerősünk nem rendelkezik majd pontosan ugyanolyan tokkal, mint a miénk. Erre a problémára kínálnak megoldást a saját tervezésű telefon tokok, melyek kifejezetten azok a vásárlók számára lettek előkészítve, akik szeretnek kitűnni a tömegből. Az etuo.hu online boltban olyan Vivo tokokkal készültünk vásárlóink számára, melyek nyomtatott mintáját a vásárló tervezheti meg. A megfelelő tok kiválasztása után már csak néhány kattintás választja el a vásárlót a saját fotó tokjától. A tervezés során fontos minőségi képeket alkalmazni, melyek megfelelő méretűek. A fényképek szöveggel, emotikonokkal is kiegészíthetők. Egy ilyen, saját designnal díszített tok ötletes és kedves meglepetés is lehet szeretteink számára.

Megbízható védelem, csúcsminőségű tokok a Vivo telefonokra

Az etuo.hu webshopban kizárólag olyan telefon tokokat kínálunk, melyek tartósak, és csúcsminőségű anyagokból lettek gyártva. A Vivo telefonokra a vásárlók választhatnak nyomtatható, klasszikus szilikon tokokat, melyek elasztikus termoplasztikus poliuretán szilikonból készülnek és az okostelefon hátlapját és oldalait óvjak. Az oldalra nyíló tokokat bőrutánzatból gyártják, minőséges szilikonos belsővel. A csukható tokoknak rengeteg előnyük van: óvjak a kijelzőt, miközben a telefon a nadrágzsebben, hátizsákban vagy az asztalon pihen és olyan állvánnyá hajtogathatók, mely jelentősen megkönnyíti a videók nézését és az olvasást.

Vivo – specifikáció

A Vivo egy kínai multinacionális okostelefonokat gyártó cég, melynek székhelye Dongguan városában, Guangdong tartományban található. Az 1995-ben alapított Vivo cég vezetékes telefonokkal és vezeték nélküli készülékekkel lépett be a távközlési iparba és a szórakoztató elektronikai iparba. 2011-től a Vivo az okostelefonok piacán is jelen van. 2014 óta a gyártó a Vivo márka alatt gyártja és forgalmazza okostelefonjait. A Vivo egy önálló cég, saját termékekkel. A cég szoftvereket is gyárt saját telefonjaihoz, melyek a V-Appstore-on keresztül érhetők el. A telefonok Android alapú, saját operációs rendszerrel vannak ellátva, mely a Funtouch OS nevet kapta.