36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

UMI - tervezz egyedi tokot

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

Saját tervezésű UMI telefontokok

Az UMI okostelefonok tulajdonosai könnyen és gyorsan megtervezhetik saját, egyedi telefontokjukat, az etuo.hu online tervezője segítségével. Hogyan? Egyszerűen! Első lépésként ki kell választani a megfelelő UMI modellre illeszkedő tokot széles kínálatunkból. Ezt követően a tervezőben fotókat tölthetünk fel és szöveget vihetünk be. Az elemek tetszőlegesen elrendezhetők a tok nyomtatásra alkalmas felületén. A látványos és tökéletes eredmény érdekében érdemes jó minőségű, nagy méretű fotókat feltölteni. A tervező használatához nem kell tapasztalattal rendelkezni a profi tervezőprogramok alkalmazása terén, hiszen applikációnk rendkívül egyszerűen kezelhető. Az egyéni tervezésű, fotóval ellátott tokok mosolyt csalnak a felhasználó arcára, minden alkalommal, mikor a telefonjára pillant, de ajándékként is tökéletesek.

Minőséges, egyedi védőtartozékok az UMI telefonokra

A telefonok védelme rendkívül fontos, hiszen a mindennapi használat során keletkező karcolások nem csak elcsúfítják a készüléket, hanem akár a funkcionalitását is korlátozhatják. A kínálatunkban olyan telefonokra is kínálunk minőséges és megbízható védőtokokat, mint például az UMI London. Kínálatunk legnépszerűbb termékei a szilikon tokok, melyek minőséges TPU szilikonból készülnek, ennek köszönhetően pedig rugalmasak, jól illeszkednek a készülékre és nem deformálódnak. A szilikon tokok kiválóan védik a készülék hátlapját és oldalait a sérülésektől, és mivel szélük egy kicsivel magasabban van a telefon előlapjánál, a kijelzőt is védik a sima felületekkel való érintkezés során. A szilikon tokokon kiválóan mutatnak a saját tervezésű lenyomatok.

Az UMI készülékekről

Az UMI telefonokat gyártó kínai vállalat székhelye Shenzhen városában található, mely sok más okostelefonokat gyártó cégnek is otthont ad. A cég az okostelefonok gyártására fekteti a hangsúlyt és rendkívül kedvező árú mobil eszközöket kínál, melyek fokozatosan hódítják meg a világpiacot. Az első UMI telefon az X1 modell volt, mely 2012 nyarán került az üzletek polcaira. Az UMI napjainkban számos rajongóval rendelkezik, termékskálája pedig több, mint 40 modellt foglal magába, így mindenki megtalálhatja azt a készüléket, mely legjobban megfelel szükségleteinek, ízlésének és életstílusának. A cég nemrég egy kisebb névmódosításon esett át – Umidigi néven működik tovább.