Tecno - tervezz egyedi tokot

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Tecno – egyedi telefontokok a Tecno mobil eszközre

Az etuo.hu internetes áruház széles kínálatában olyan kiemelkedően minőséges telefon tokokat kínálunk a Tecno telefonokra, melyeknek lenyomatát a vevő saját elképzelése szerint alkothatja meg! Nem Samsung modelled vagy iPhone-od van? Ne bánkódj, hiszen nálunk a kevésbé ismert, mégis nagyszerű gyártók telefonmodelljeire is biztosítottunk tökéletesen illeszkedő tokokat, melyeknek lenyomatát te magad tervezheted meg! A tervezőprogramot nem kell letölteni vagy perceken át telepíteni, hiszen egyszerűen, a böngészőből tudod kezelni. Mindehhez természetesen nincs szükség a bonyolult tervezőprogramok és szoftverek ismeretére, hiszen használatát rendkívül egyszerűen, bárki könnyen elsajátíthatja. Adunk néhány ötletet, de a saját elképzelésedet is megvalósíthatod! A tokodat elláthatod gyermeked, szerelmed vagy akár a házi kedvenced fényképével is. Végre készült egy vállalható fotó a családról, ahol mindenki a kamerába néz? Az ilyen pillanatok olyan ritkák, hogy tanácsos őket akár a tokon is megörökíteni! Ha nem szeretnél fotót, készíthetsz felirattal ellátott tokot is – ezekre kerülhet név, a kedvenc idézeted vagy akár a legkedvesebb dalszövegrészleted is!

Gyönyörű és minőséges telefon tokok, a saját terved alapján!

Miért ne idézhetnéd fel a kellemes nyaralási emlékeket a szürke hétköznapokon is? Az etuo.hu hatalmas kínálatában számos, kifejezetten a Tecno smartphone-okra gyártott tok elérhető, melyeket a vásárló a saját fotóival vagy tetszőlegesen bevitt szöveggel is díszíthet, saját tetszése szerint, hogy egy teljesen egyedi tokot hozzon létre. A vásárló terve alapján legyártott lenyomatok minőségesek, ellenállást tanúsítóak a halványulással és az elhasználódással szemben, így hosszú ideig jól mutatnak. Az online áruházunkban elérhető telefon tokok magas minőségű anyagokból vannak gyártva és ismert és elismert gyártóktól származnak. A termoplasztikus poliuretánból (TPU) gyártott szilikon tokok erősek, hosszú élettartamúak és nem deformálódnak. A csukható tokok előnye, hogy a képernyőt is védik, mikor csukva vannak, és lehetőséget biztosítanak arra, hogy ne csak a tok hátoldalát, hanem az előlapot is saját fotóival díszítse a vevő. Az egyszerűen használható, böngészőből elérhető tervezővarázslónk segítségével most bárki létrehozhatja saját, teljesen egyedi telefon tokját! Az etuo.hu online áruházban arra törekszünk, hogy a legújabb Tecno telefonmodellekre is tökéletes kiegészítőket tudjunk biztosítani vásárlóink számára.

Minőséges telefon tokok a Tecno mobil eszközökre

Az etuo.hu telefonkiegészítőket kínáló webáruház árukínálatában olyan, kiemelkedő minőségű anyagokból készült mobiltelefon tokok érhetők el, melyek tökéletesen illenek a Tecno gyártó telefonjaira, nem csak a méretük, hanem a kialakításuk tekintetében is. A vásárlók rendelkezésére kiváló, nyomtatásra alkalmas szilikon tokok állnak, melyek minőséges termoplasztikus poliuretánból (TPU) vagy műbőrből készülnek. A TPU erős, hosszú élettartamú, elasztikus anyag, mely magasfokú ellenállást tanúsít az apróbb karcolódásokkal és a horzsolásokkal szemben. A tokok matt felülete megfelel a nyomtatásra, a nyomtatott minta pedig nem kopik, így a tok hosszú ideig újszerű marad és nem mutatja a használat árulkodó jeleit. A saját tervezésű, teljesen egyedi telefon tok megtervezéséhez ki kell választani a kínálatból a megfelelő Tecno tokot, majd a böngészőből használható tervezővarázslóban megalkotni a tetszés szerinti szöveggel és képpel ellátott modellt. A lehetőségek száma korlátlan, csak a képzelet és a kreativitás szabhat neki határt! Készíthetsz lenyomatot a nyaralási fotóidból összeállított kollázzsal, családi fotókkal, a gyermekeid képével vagy akár a neveddel is.

Tecno – a márkáról

A Tecno Mobile a Transsion Holdings prémium okostelefon-márkája. Az „Expect More” a márka szlogenje, és a szlogen esszenciájának fenntartásával a Tecno elkötelezte magát amellett, hogy a tömegek számára elérhető áron hozzáférést biztosítson a legújabb technológiához, lehetővé téve a fogyasztók számára, hogy túllépjenek a jelenlegi korlátaikon, és feltárják a lehetőségek világát. A Tecno figyelemmel kíséri, követi és megérti a különböző piacok fogyasztói igényeit, és lokalizált újításokkal látja el az okostelefonokat és táblagépeket melyek megtalálhatók a termékportfóliójában. A Tecno a világ egyik legfontosabb smartphone-piaci szereplője, és jelen van a világ mintegy 60 feltörekvő piacán. Érdekesség, hogy a Tecno az egyik legkiemelkedőbb angol focicsapat, a Manchester City FC hivatalos táblagép és headset partnere.