Sony - tervezz egyedi tokot

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Saját tervezésű, egyedi tokok

A Sony okostelefonok igazán népszerűek a mobil eszközök felhasználóinak körében. Az etuo.hu webáruházban a felhasználónak lehetősége van arra, hogy megtervezze a Sony tok lenyomatát. A megfelelő modellre illeszkedő tok kiválasztása után a böngészőben megnyílik a tervező, melyben fotókat tölthetünk fel, amiket tetszés szerint helyezhetünk el a tok nyomtatható felületén. Az alkalmazás lehetővé teszi azt is, hogy akár saját szöveget is begépeljünk, melynek betűtípusát és színét is kiválaszthatjuk. A tervező számos kész elemet is tartalmaz, például emotikonokat és virágmintákat, melyekkel kiegészíthetjük a dizájnt. A vásárló terve alapján elkészült lenyomat rendkívül minőséges, így a tok sokáig alkalmazható anélkül, hogy megjelennének a kopás vagy a fakulás első jelei.

Kiváló védelem, megfizethető áron

Kínálatunkban olyan Sony telefonokra kínálunk védőtokokat, mint például a Sony Xperia 10 Plus, a Sony Xperia X Compact vagy a Sony Xperia Z3. A tokok tökéletesen illeszkednek az adott modellre – a megfelelő méret lehetővé teszi, hogy a tok ne csússzon félre a telefon használata közben. Az adott modellre speciálisan kialakított nyílások a tokon lehetővé teszik, hogy a készülék kamerája és funkciógombjai is kényelmesen és zavartalanul használhatók legyenek, miközben a tok a készüléken van. A Sony telefonok védelmét a kínálatunkban található szilikontokok és könyvszerűen csukható tokok garantálják. Mindkét típus minőséges anyagokból készül, melyek garantálják a hosszú élettartamot és a megbízható védelmet.

A Sony készülékekről

A Sony okostelefonokat a felismerhető japán minőség jellemzi, mely kivételes technológiáiról és kreativitásáról híres. A Sony 1990 óta gyárt mobiltelefonokat. A cég több évtizedes történetét számos fontos változás jellemzi. A kétezres évek elején a cég partneri kapcsolatot hozott létre egy svéd vállalattal – így születtek meg az első Sony Ericsson telefonok, melyek kifejezetten népszerűek voltak. Tíz év együttműködés után azonban a svédek kiléptek, az új modellek pedig már csak Sony néven futnak. Az egyik legismertebb Sony széria az Xperia – ezeket az okostelefonokat a konzervatív dizájn, az éles vonalak és az érdekes kialakítás jellemzi.