Samsung - tervezz egyedi tokot

Szűrők Collapse
Készülék modell 138
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Egyedi, stílusos tokok a Samsung készülékekre

A Samsung telefonok büszke tulajdonosai nagyon jól tudják, mennyire fontos megvédeni a telefont a mindennapi használat során fellépő külső károsodásoktól. És ha már mindenképp fontos tartozék a védőtok, miért ne lehetne igazán egyedi és stílusos is? Az etuo.hu webáruházban lehetőséget adunk rá, hogy a felhasználó megtervezze álmai telefontokját. Ehhez nem szükséges a jártasság a különféle professzionális tervezőprogramokban, hiszen egyszerű, intuitív tervezőnkben bárki könnyen megalkothatja a kívánt dizájnt. A megfelelő Samsung modellre illeszkedő tok kiválasztása után feltölthetjük kedvenc fotónkat vagy fotóinkat, melyeket tetszés szerint elrendezhetünk.

Minőséges, saját tervezésű mintákkal ellátott tokok

Az egyedi Samsung tokok biztosítják a készülék tartós védelmét a mechanikai sérülésekkel, karcolásokkal, kopással és porral szemben. A tokok minőséges anyagokból készülnek és a felhasználó által megtervezett lenyomat minősége is kiváló. A lenyomat színei nem tűnnek el, nem fakulnak és nem kopnak, így a tok sokáig újszerű marad. A kínálatunkban számos Samsung készülékre való tokkal készültünk. Ilyenek például, a teljesség igénye nélkül a Samsung Galaxy A8s, a Samsung Galaxy J3 Pro, a Samsung Galaxy Note 9, a Samsung Galaxy S6 Edge Plus, de az olyan táblagépekre is gondoltunk, mint amilyen a Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019). A kínálatunkban klasszikus szilikontokok és oldalra nyíló tokok is találhatók, melyeket különösen a tabletokra ajánlunk.

A Samsung készülékekről

A Samsung vállalat komoly tradícióval rendelkezik, hiszen még 1969-ben alapították meg Dél-Koreában. A cég napjainkban Samsung Electronics néven ismert. A Samsung termékek skálája igen széles, köztük minőséges okostelefonok is találhatók. Az első Android telefont a cég 2009-ben dobta piacra, míg az első Androidos tabletre még egy évet várni kellett. A cég az egyik legkomolyabb játékos az okostelefonok piacán és az egyetlen márka pillanatnyilag, mely komoly vetélytársat jelent az Apple iPhone telefonok számára. A Samsung nemrégiben bővítette kínálatát és olyan modelleket is kifejlesztett, melyek Tizen operációs rendszeren alapulnak. Az új modellek az Android-alapú telefonok nagyszerű alternatívái.