CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Realme - tervezz egyedi tokot

MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Saját tervezésű telefon tokok a Realme készülékekre

Az etuo.hu weboldalon lehetőséget nyújtunk arra is, hogy a vásárló megtervezze egyedi, sajátos mintájú telefon tokját. Ehhez semmi mást nem kell tennie, csak kiválasztania a megfelelő Realme modellre illő tokot a kínálatunkból. Az egyszerűen használható, böngészőből megnyitható tervezőnk segítségével a választott tokot egyszerű a kívánt fényképekkel vagy szöveggel díszíteni. A komponensek ízlés szerint elrendezhetők a tartozék nyomtatható felületén. A minőséges lenyomat lehetővé teszi, hogy a tok sokáig újszerűen hasson, a fotó pedig ne kopjon le és ne is fakuljon ki. A lehető legszebb végeredmény érdekében tanácsos magas minőségű képeket feltölteni, melyek a lenyomaton is szépen mutatnak, nem túl sötétek vagy homályosak. A személyre szabott telefon tokok szeretteink számára is egyedi és praktikus ajándékok lehetnek.

Kiváló minőségű, egyedi telefon tokok

A saját fényképekkel, névvel, mottóval ellátott telefon tok nem csak hasznos, hanem divatos és egyedi is. Ha a legutóbbi üdülési fényképeinkkel díszítjük a tokot, a hideg, szürke téli napokon is felidézhetjük a meleg emlékeket, mindig, mikor a Realme eszközünkre pillantunk. Ha ajándékba szánjuk a telefon tokot, díszíthetjük az ajándékozottal közös fotóinkkal, vagy egy kedves üzenettel, ami minden alkalommal mosolyt csal majd az arcára. A Realme készülékekre illő tokok nem csak modern tartozékok, hanem igazán hasznosak is, hiszen óvják az eszközt a karcolásoktól, fizikai sérüléséktől és a kopástól a mindennapi használat alatt. A tokok kiválóan illeszkednek az adott Realme készülékmodellre, a pontosan kialakított kivágásoknak köszönhetően pedig lehetővé teszik a kamera és a csatlakozók zavartalan használatát.

A Realme készülékekről

A Realme (stilizálva “realme”) telefon egy shenzheni székhelyű, kínai vállalat, mely elsősorban okostelefonokat és egyéb tartozékokat, például fülhallgatókat gyárt. A márka hivatalosan 2018. május 4-én lett bejelentve, a kínai Fiatalság napján. A cég alapítója Sky Li. A cég 2019 júniusában jelentette be hivatalosan belépését az európai piacra, és közzétette az első fotóját, melyet a 64 MP-es kamerával lőttek.