36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Pocophone - tervezz egyedi tokot

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Saját tervezésű telefontokok, gyorsan és egyszerűen

A saját motívumokkal ellátott telefontokok manapság nagyon divatosak! Praktikus tervezőalkalmazásunk segítségével akár az etuo.hu weboldalon is létrehozhatja a felhasználó álmai telefontokját. A tervező alkalmazása nem bonyolult és nincs szükség hozzá a professzionális tervezőprogramok ismeretére. Elég feltölteni a kívánt fotót vagy fotókat és begépelni a szöveget. Egy ilyen egyedi tok kitűnik a tömegből és igazán stílusos. A felhasználó nem csak saját magát örvendeztetheti meg egy ilyen, saját tervezésű tokkal, hiszen ajándéknak is kiváló. A kínálatunkban található tokok tökéletesen illeszkednek az adott Pocophone modellre, nem csúsznak le és nem takarják el a kamerát vagy más fontos elemeket. A saját tervezésű tokok nem csak divatosak, de rendkívül praktikusak is, hiszen megvédik a készüléket a karcolásoktól és a kopástól.

Megbízható minőség, stílusos kialakítás

Ahhoz, hogy a felhasználó biztonságban tudhassa Pocophone okostelefonját, nagyon fontos, hogy az a megfelelő védőtartozékokkal legyen ellátva. A kijelzőt védő üvegek és fóliák mellett a megfelelő tok kiválasztása is rendkívül fontos. Kínálatunkban a felhasználó olyan kiváló minőségű tokokat találhat a Pocophone telefonokra, melyek tartós és megbízható védelmet nyújtanak a készülék hátlapjának és oldalainak. A népszerű szilikon tokok erős és ellenálló TPU szilikonból készülnek, mely rugalmas, nem deformálódik és nem szineződik el. A Wallet Book kollekció oldalra nyitható tokjai minőséges bőrutánzatból készülnek, további előnyük pedig, hogy könnyen praktikus állvánnyá alakíthatók, ami lehetővé teszi a még kényelmesebb használatot. A kiváló minőségű tokokra modern megoldásokkal nyomtatjuk rá a felhasználó által készített dizájnt, ennek köszönhetően pedig a lenyomat is minőséges és tartós lesz.

A Pocophone készülékekről

A Pocophone okostelefonokat a Xiaomi fejlesztette ki, mint középosztályú készülékeket. A Pocophone olyan fejlett okostelefonokat gyárt, melyek több érdekes és szokatlan megoldással és funkcióval vannak felszerelve. A márka közvetlenül a megjelenése után számos pozitív kritikát kapott és sok felhasználó szerint a Pocophone modellek a legjobb középárú okostelefonok. A Poco néven is emlegetett készülékeket sokan a jövő okostelefonmárkájának tekintik.