Orange - tervezz egyedi tokot

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Praktikus és stílusos, saját tervezésű mobiltokok

Nem vagyunk egyformák, ezért természetes, hogy mindenkinek más tetszik. Az etuo.hu webáruházban ezért a számos kész lenyomattal ellátott tok mellett arra is lehetőséget hagytunk a felhasználónak, hogy saját ízlése szerint alkossa meg álmai telefontokját. Napjainkban az okostelefonunk mindenhová elkísér bennünket és egy nap alatt számtalanszor pillantunk rá. Éppen ezért nagyon fontos, hogy megfelelő védőtokkal lássuk el, mely megvédi a mindennapi használat során fellépő külső károsodásoktól. Az sem mellékes azonban, hogy néz ki a tok. Az egyedi tokok mosolyt csalnak a felhasználó arcára és szép emlékeket ébresztenek benne, akárhányszor előveszi a telefonját.

Megbízható védelem az Orange telefonokra

A vásárlók klasszikus szilikontokok és oldalra nyitható, könyv tokok közül válogathatnak az Orange telefonjukra. Olyan kiváló kollekciók állnak a rendelkezésükre, mint a FLEXmat Case és a Flex Book sorozatok. A nyomtatható tokok kifejezetten minőségesek, a tervezési folyamat pedig még soha nem volt ennyire egyszerű! A megfelelő Orange tok kiválasztása után a böngészőben megnyílik a tervező, melyben lehetőség van fényképek feltöltésére, szöveg begépelésére, színezésére és a betűtípus kiválasztására. A tetszés szerint elhelyezett elemek a tervezőből elérhető, meseszép grafikákkal egészíthetők ki, melyek közt virágmotívumok és emojik is találhatók. Fontos, hogy a lehető legjobb eredmény érdekében olyan képeket töltsünk fel, melyek minőségesek és nem homályosak. Ha több fotót is feltöltünk, érdekes kollázst állíthatunk össze. A lehetőségek tárháza korlátlan, a tervezés pedig már önmagában is szórakoztató!

Az Orange készülékekről

Az Orange narancssárga logója sok felhasználó számára lehet ismerős. A telekommunikációs cégként indult Orange az okostelefonok piacára is betört és olyan modellekkel állt elő, mint például az Orange Roya, az Orange Rise vagy az Orange Dive. A modelleket az elegáns tervezés és a szép vonalvezetés jellemzi. Az Orange telefonok nem rendelkeznek óriási felhasználótáborral, azok a felhasználók azonban, akik egyszer egy Orange okostelefon mellett döntöttek, nehezen tudják elképzelni, hogy más gyártó modelljére cseréljék le kedvenc készüléküket.