CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Oppo - tervezz egyedi tokot

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Tervezd meg saját OPPO telefontokod!

Az etuo.hu webáruházban fontosnak tartjuk, hogy a hazánkban kevésbé ismert márkák telefonjaira is kínáljunk megfelelő tokokat, annak érdekében, hogy a felhasználóknak ne kelljen kockázatot vállalva tokot rendelnie a külföldi aukciós oldalakról. Kínálatunkban számos gyönyörű grafikával vagy fotóval ellátott tok található, azok a felhasználók azonban, akik konkrét ötlettel rendelkeznek, létrehozhatják álmaik telefontokját könnyen használható tervezőnk segítségével. A tervezőalkalmazásba egy vagy több fénykép is feltölthető. Érdemes olyan képek mellett dönteni, melyek megfelelő minőségűek és a lenyomaton is szépen fognak mutatni. A dizájn a felhasználó kedvenc idézetével vagy bármilyen más, tetszőleges szöveggel is gazdagítható.

Megbízható védelmet nyújtó, fényképes tokok

Kínálatunk legnépszerűbb tokjai a FLEXmat Case széria darabjai, melyek megbízható védelmet nyújtanak a telefon hátlapjának és széleinek. Az OPPO telefonokra való, nyomtatható tokok dizájnját a felhasználó maga alkothatja meg. A terv alapján készült lenyomat rendkívül minőséges, és ellenáll a fakulással és a kopással szemben. A TPU szilikon tokok fő előnye, hogy rugalmasak, nem deformálódnak és könnyen tisztíthatók – elég őket langyos vízzel lemosni. A szilikon tokok lehetővé teszik, hogy a készülék sokáig funkcionális és újszerű maradjon. A tok egyedi dizájnja biztosan a legtöbb beszélgetés központi témája lesz, a telefon pedig ki fog tűnni a sok hasonló készülék közül. A saját dizájn további előnye, hogy kellemes emlékeket ébreszt a felhasználóban és nem utolsósorban ajándéknak is kiváló. Gazdag kínálatunkban többek között olyan modellekre is találhatók tokok, mint az OPPO AX7, az OPPO Find X, az OPPO RX17 Neo vagy az OPPO RX17 Pro.

Az OPPO készülékekről

Az OPPO egy kínai cég, mely az európai piacon is egyre népszerűbb okostelefonokat gyárt. A vállalat az egyik legjövedelmezőbb kínai cégnek számít. Első okostelefonja röviddel az első iPhone megjelenése után került piacra. Napjainkban a 400-600 dolláros okostelefonok kategóriájában az OPPO az egyik legerősebb játékos. A számos innovatív megoldás, mint például a beépített ujjlenyomat olvasó, különösen vonzóvá teszik az OPPO készülékeket a felhasználók számára.