OnePlus - tervezz egyedi tokot

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Saját tervezésű OnePlus telefontokok

A OnePlus telefonok szép kialakításúak, ezért tanácsos őket egy minőséges védőtokkal ellátni. Kínálatunkban számos tok és még több grafika és minta közül válogathat a felhasználó. Az etuo.hu-nál azonban szerettünk volna azoknak a vásárlóknak is kedvezni, akik konkrét ötlettel rendelkeznek a tok kinézetét illetően, vagy valami igazán egyedit szeretnének. Kínálatunkban számos típusú tok található a OnePlus telefonmodellekre, melynek lenyomatát maga a felhasználó tudja megtervezni. Hogyan? Egyszerűen használható alkalmazásunk segítségével bárki dizájnerré válhat! Ehhez elég feltölteni kedvenc fotóinkat, begépelni egy személyes szöveget, majd az elemeket tetszés szerint elrendezni. Ilyen egyszerű! Az elkészült lenyomat tartós és minőséges, így a tok sokáig szemet gyönyörködtető marad és mosolyt csal a felhasználó arcára, valahányszor ránéz!

Megbízható védelem, kiváló minőség

A szilikonból készült tokok kínálatunk legnépszerűbb termékei, hiszen számos előnyük van: jól védik a telefon hátlapját és oldalát a karcolásoktól, kopástól, számos OnePlus modellhez elérhetőek, hajlékonyak és langyos vízzel egyszerűen tisztíthatók. A TPU szilikon erősebb a klasszikus szilikonnál, így a TPU tokok minőségesek, rugalmasak, kiválóan illeszkednek a telefonra és nem deformálódnak. A szilikon tokok szélei nem csak tartják a tokot, de mivel néhány milliméterrel magasabban vannak a kijelzőnél, védik azt a sima felülettel való érintkezés során is. A kínálatunkban található FLEXmat Case széria tokjai gyönyörű, matt felületűek, így nem látszanak rajtuk a maszatos ujjlenyomatok és a nyomtatás is gyönyörűen mutat rajtuk. A személyre szabott szilikon mobiltokok igazán stílusosak és egyediek, és akár ajándéknak is megfelelnek!

A OnePlus készülékekről

A OnePlus még egy kínai okostelefonmárka, mely nemrég jelent meg a nemzetközi piacon. A kiváló minőségű telefonok sikeresen versenybe szálltak a népszerű gyártók modelljeivel, és meglepően rövid idő alatt tettek szert komoly felhasználóbázisra. A kínai cég a világ több, mint 34 országában kínálja mobil eszközeit és okostelefonjaival sikeresen egyensúlyoz a high-end minőség és a megfizethető ár között. A OnePlus okostelefonoknak a kiváló funkciókon kívül még egy nagyon fontos előnyük van: ez a felhasználóbarát tervezés.