CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Nokia - tervezz egyedi tokot

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Egyedi tok létrehozása, mindössze néhány kattintással

A saját tervezésű telefontokok létrehozása még soha nem volt ennyire egyszerű! Mindössze három lépésből áll a tervezési folyamat. Első lépésként ki kell választani az adott Nokia modellre illő tokot széles kínálatunkból. Ezt követően a böngészőből használható tervezőben fel kell tölteni a kívánt fotót vagy fotókat és/vagy be kell gépelni a szöveget. Harmadik lépésként tetszés szerint tudjuk méretezni és pozícionálni az elemeket, és már kész is álmaink telefontokja! Az így megtervezett egyedi tok lenyomata igazán minőséges, ellenáll a kopással és a fakulással szemben, így a tok hosszú időn keresztül lesz szép és elegáns. Tervezéskor csupán arra kell figyelni, hogy a feltöltött fotó megfelelő minőségű legyen, és tanácsos megrendelés előtt még egyszer leellenőrizni, hogy biztosan minden elem oda került-e a telefon nyomtatható felületén, ahova helyezni szerettük volna.

Megbízható és stílusos védelem

A személyre szabott telefontokokkal akár szeretteinket is megajándékozhatjuk! Ha pontosan tudjuk, milyen Nokia modelljük van, pillanatok alatt készíthetünk nekik egy személyre szabott tokot, melynek biztosan megörülnek majd! A tok amellett, hogy ötletes, szép és stílusos kiegészítő, rendkívül praktikus is, hiszen védi a készüléket a külső mechanikai sérülésekkel szemben. A toknak köszönhetően a telefon sokáig karcmentes és újszerű marad és nem veszít sokat az eredeti értékéből. Széleskörű kínálatunkban olyan modellekre kínálunk védőtokokat, mint például a Nokia 5.1 Plus, a Nokia 8 Sirocco vagy a Nokia 9 Pure View.

A Nokia készülékekről

A Nokia telefonok már-már legendának számítanak a telekommunikációs világban. A finn márkának számos rajongója van, így szinte biztos, hogy senkinek nem kell bemutatni a Nokia telefonokat. A mobiltelefonok megjelenése óta a Nokia készülékek uralták a piacot és mindig újabb és újabb Nokia modellek jelentek meg. A régi Nokia modellek tartósságával mindenki tisztában van, az interneten is számos meghökkentő sztori és kép található a telefon tulajdonságaival kapcsolatban. Az újabb modellek széles skálájának köszönhetően minden Nokia rajongó tud találni olyan készüléket, mely tökéletesen megfelel szükségleteinek és elvárásainak.