Motorola Moto E6 Play - tervezz egyedi tokot

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Alkosd meg a saját, egyedi telefontokodat a Motorola Moto E6 Play telefonodra!

Hozz létre egy saját, igazán különleges telefontokot a Motorola Moto E6 Play-re, ami csak annak a telefonján lesz kizárólag, akinek odaadod! Te is lényegesnek tartod, hogy egy elegáns és egyedi telefontok védje hatékonyan a Motorola Moto E6 Play mobilodat, viszont nem találtál még olyan telefon védőtokot, ami kedvedre lett volna? Az etuo.hu webshop telefontok tervező programja segítségével egészen a saját elképzelésed szerinti mobil védőtokot tervezhetsz meg, amely pont olyan módon készül, mint a többi minőségi, prémium mobiltok Annyi a teendőd csupán, hogy eldöntöd, milyen tokra akarsz egyéni díszítést: egy tartós és megbízható szilikon telefontokot akarsz módosítani, esetleg jobban megfelelne egy fedéllel rendelkező, úgynevezett pénztárca típusú telefontok, amelynek a rekeszébe egy vagy több műanyag kártyát is elrejthetsz.

Trendi telefontokod lehet pár pillanat alatt, szaktudás nélkül, egész egyszerűen!

Tervezd meg a neked leginkább tetsző mobiltokot a Motorola Moto E6 Play mobiltelefonodra! Az etuo.hu-n elérhető mobiltok tervező szoftver használata egészen könnyű. Csak annyit tegyél, hogy feltöltesz az etuo.hu-n használható, teljesen ingyenes alkalmazásba egy vagy inkább több, de legalább 640 x 480 pixel felbontású képet. Az alkalmazás ezután már segíteni fog lépésről lépésre megalkotni a saját mobiltokodat. A feltöltés után minden kép megfelelően forgatható, rendezhető el, vagy méretezhető át, tetszésed szerint. Mivel az alap háttérszín a fehér, tehát a teljes sablont vagy a kiválasztott képekkel, vagy több képből álló kollázzsal érdemes kitölteni, vagy érdemes színes hátteret választani.

Mitől különleges a Motorola Moto E6 Play okostelefon

A Motorola Moto E6 Play bár egy kisebb, 5,5 colos IPS érintőkijelzőjű okostelefon ám 720 x 1440 pixeles felbontásra képes. Android 9.0 operációs rendszerét egy Mediatek MT6739-es, négymagos chipkészlet, és egy PowerVR GE8100-as GPU támogatja. A 3000 mAh-s Li-Po akkumulátorával kiválóan bírja az egész napos üzemet. A Moto E6 Play 13 MP-es kamerája a célnak tökéletesen megfelel, ehhez mérten ára is meglehetősen barátságos.