CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Motorola - tervezz egyedi tokot

Szűrők Collapse
Készülék modell 83
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Elegáns, saját tervezésű telefontokok

A Motorola telefonok mögött nagy tradíció és számos innovatív megoldás áll. A Moto modellek különösen szép tervezésűek, de egy modern tokkal méginkább személyreszabottak és egyediek lehetnek. Webáruházunkban most arra is lehetőség van, hogy a Motorola telefonok tulajdonosai önállóan tervezzék meg álmaik telefontokját. Ez különösen akkor jó megoldás, ha a felhasználó valami egyedire vágyik, konkrét elképzelése van a tok kinézetét illetően, vagy ajándéknak szánja a védőtartozékot. Könnyen alkalmazható tervezőalkalmazásunk segítségével mindössze néhány kattintással személyre szabhatjuk a telefonmodellünkre tökéletesen illeszkedő tokot. Az elkészült lenyomat szép, élénk színű és ellenálló a kopással és a fakulással szemben, így sokáig újszerű marad.

Tartós és megbízható védelem

A modern okostelefonok lenyűgöző teljesítményűek és számos praktikus és szórakoztató funkcióval rendelkeznek, viszont kifejezetten érzékenyek a mindennapi használat során fellépő mechanikai sérülésekre. Fontos hát, hogy készülékünket megfelelő védőtokkal lássuk el, mely tökéletesen illeszkedik az adott telefonmodellhez, nem csúszik le a készülékről és nem fedi le a kamerát vagy a vezérlőgombokat. A tokok megbízható védelmet nyújtanak a telefon hátlapja és oldalai, szélei számára. Kínálatunkban a vásárló könyvszerűen oldalra nyitható tokokat is talál, de választhat a klasszikus, szilikonból készült tokok közül is. Olyan kollekciókból válogattunk össze tokokat, mint a FLEXmat Case, a Flex Book és a Wallet Book. Többek között olyan modellekre kínálunk tokokat, mint a Moto E5, a Moto G6 Play vagy a Moto X Force. A kiváló minőségű tok pedig egyszerűen használható alkalmazásunk segítségével testre is szabható!

A Motorola készülékekről

A Motorola a telekommunikációs iparág egyik legfelkészültebb versenyzője, hiszen sok év tapasztalat és komoly tradíció áll mögötte. A cég már 1928 óta jelen van, okostelefonjai pedig az európai országok nagy részében elérhetők. A Motorola készülékek hazánkban is közkedveltnek számítanak. Az eszközöket a számos kiváló innováció és újdonság jellemzi. A cég egyik legismertebb terméksorozata az okostelefonok Moto szériája. A Moto készülékek nagyszerű és fejlett funkciókkal büszkélkedhetnek és főként ezeknek a funkcióknak köszönhetik sikerüket és népszerűségüket.