Microsoft - tervezz egyedi tokot 

(Termékek száma: 1)
Sort
Standard rendezés
Legújabb
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legnépszerűbb
Sale
Microsoft Lumia 550 - egyedi telefontok FLEXmat Case

Tervezd meg FLEXmat Case

Microsoft Lumia 550 - egyedi telefontok FLEXmat Case

Akciós ár 7 810 Ft Lista ár 9 190 Ft

 

Saját tervezésű mobiltokok széles választéka

Az etuo.hu webáruházban számos szilikontokkal és könyvszerűen csukható tokkal készültünk a Microsoft okostelefonok tulajdonosai számára, sőt, arra is lehetőséget kínálunk, hogy a felhasználó saját maga tervezze meg a tok lenyomatát. Jól hangzik, nem igaz? A tok tervezéséhez bárki bátran hozzáfoghat, hiszen nincs szükség semmiféle jártasságra a tervezőprogramok terén és szoftvert sem szükséges telepíteni. Elég, ha a felhasználó kiválasztja azt a modellt, ami a saját telefonmodelljére illeszkedik, és máris a böngészőből elérhető tervezőben találhatja magát. A tervezőalkalmazásban néhány kattintással hozzáadható a kívánt fotó, de arra is lehetőség van, hogy a felhasználó saját szöveget gépeljen be, majd kiválassza a betűtípust és a színt. Alkalmazásunk olyan grafikákat is tartalmaz, melyek szabadon alkalmazhatók a tervezés során.

Kiváló minőség, elérhető áron

Kínálatunkban számos Microsoft okostelefonra kínálunk minőséges tokokat. Ilyen modellek például a teljesség igénye nélkül a Microsoft Lumia 535, a Microsoft Lumia 650 vagy a Microsoft Lumia 950 XL. A felhasználók több típusú tok közül válogathatnak. Webáruházunk kínálatában nyomtatható szilikon tokok és oldalra nyitható tokok is találhatók. A Flex Book sorozat csukható tokjainak fő előnye, hogy a Lumia telefonok képernyőjét is védik, amíg a készülék a zsebben vagy a táskában van. A szilikon tokok rendkívül rugalmasak és nem nagyítják jelentősen a készüléket. Mindkét típus megbízható védelmet nyújt a mechanikai sérülésekkel szemben, de a szennyeződésektől és az apró portól is védi a telefont.

A Microsoft készülékekről

Azok a felhasználók, akik a mindenki által ismert Microsoft szoftvermegoldásait részesítik előnyben, minden bizonnyal kedvelik a Microsoft telefonokat is. Ugyan nem a legnépszerűbb okostelefon-márkák egyikéről van szó, a Microsoft készülékei remek választás lehetnek azok számára, akik előnyben részesítik a minőségi funkciókat és az ésszerű megoldásokat. A cég legnépszerűbb okostelefonja a Lumia. A Microsoft a Nokia akvizícióját követően át is keresztelte a modellt Microsoft Lumiára. A készülékek Windows Phone operációs rendszert futtatnak, ami minden felhasználó számára kellemesen ismerős lehet.