Meizu - tervezz egyedi tokot

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Tervezd meg saját Meizu tokod!

Webáruházunkban különleges lehetőséget biztosítunk vásárlóinknak! Ki ne szeretne olyan tokot, ami tükrözi a személyiségét és mosolyt csal az arcára, akárhányszor ránéz? Ezt a klasszikus tokokkal nehéz elérni, az etuo.hu weboldalon azonban a felhasználónak lehetősége van arra, hogy pár percre dizájnerré váljon! Egyszerűen alkalmazható tervezőnkkel bárki megalkothatja álmai telefontokját! A tervezőalkalmazást a böngészőből lehet elérni a megfelelő Meizu modellre illeszkedő tok kiválasztását követően. A tervezőbe feltölthetjük kedvenc fotóinkat – használhatunk egy képet, de akár kollázst is készíthetünk, ha több fotót töltünk fel. Az elkészült dizájnt szöveggel is gazdagíthatjuk, legyen szó kedvenc idézetünkről vagy mottónkról. Az egyedi telefontokkal magunkat is megajándékozhatjuk, de szeretteinknek is kedveskedhetünk vele.

Kiváló minőség, megbízható védelem a mechanikai sérülések ellen

Gyorsan és egyszerűen megtervezhető, kiváló minőségű, személyre szabott tokok az etuo.hu webáruházból! A praktikus tervezővel páratlan tok készíthető. A magas minőségű lenyomat ellenáll a fakulásnak és nem kopik meg a mindennapi használat során sem. A tok azonban nem csak a kiváló lenyomatnak köszönhetően használható sokáig. A Meizu telefonokra illeszkedő tokok kiváló minőségű anyagokból készülnek – TPU szilikonból és bőrutánzatokból. Kínálatunk legnépszerűbb termékei a szilikon tokok, melyek kiválóan védik a készülék hátlapját a karcolásokkal, kopással szemben, de azok is találhatnak megfelelő tokot Meizu okostelefonjukra, akik a csukható tokokat részesítik előnyben. A tokok úgy lettek kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjenek az adott Meizu modell méretéhez, kamerájának és funkciógombjainak helyzetéhez.

A Meizu készülékekről

A Meizu Technology Co. Limited kínai cég okostelefonjai még nem számítanak széleskörűen ismertnek és elfogadottnak a hazai piacon, de fokozatosan egyre több felhasználóra tesznek szert. A Meizu telefonok fő előnye a komponensek kiváló minőségében rejlik. A telefonok kialakítása során a tervezők minden apró részletre odafigyeltek, ennek eredménye lett a készülékek tökéletes tervezése. Webáruházunkban fontosnak tartjuk, hogy ne csak azokhoz a készülékekhez kínáljunk minőséges tartozékokat, melyek széleskörűen elfogadottak. Éppen ezért a kevésbé ismert, fiatal márkák okostelefonjaihoz is készültünk védőtokokkal, melyeket saját dizájnnal láthat el a felhasználó.