CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

LG - tervezz egyedi tokot

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Minőségi, saját tervezésű lenyomatok

Mindenki szereti a minőséges anyagokból készült, megbízható telefontokokat, azonban a hatalmas mintaválaszték mellett is előfordul, hogy ismerőseink körében legalább még egy személynek ugyanolyan telefontokja lesz, mint nekünk, ez pedig számos kellemetlenséghez vezethet. Azok a felhasználók, akik szeretik az egyedi termékeket és szeretnének kitűnni a tömegből, jó helyen járnak! Az etuo.hu weboldalon olyan tokokkal is készültünk az LG telefonok tulajdonosai számára, melyeknek dizájnját maga a felhasználó tervezheti meg! A tervezési folyamat rendkívül egyszerű – elég kiválasztani a telefonunk modelljére illeszkedő tokot és a kedvenc fotóinkat, melyeket lenyomat formájában szeretnénk viszontlátni. Ha ezzel megvagyunk, már csak néhány kattintás választ el bennünket álmaink telefontokjától! A saját dizájnnal díszített tok kiváló és egyedi ajándék is lehet.

Minőséges tokok, megbízható védelem

Webáruházunkban minőséges anyagokból készült, erős védőtokokat kínálunk vásárlóink LG készüléke számára. A klasszikus, hátlapot védő tokok a FLEXmat Case kollekcióból származnak, rugalmas és tartós TPU szilikonból készülnek. A könyvszerűen csukható tokok minőséges bőrutánzatból készülnek és több előnyük is van – védik a képernyőt is, miközben a telefon a táskában vagy a zsebben van, valamint praktikus állvánnyá hajtogathatók, ennek köszönhetően pedig sokkal kényelmesebbé tehetik a használatot. A saját tervezésű tokok előnye, hogy a felhasználó a minőséges tokokat olyan dizájnnal látja el, amilyennel csak szeretné, így a tok biztosan illeszkedni fog a személyiségéhez és a stílusához.

Az LG készülékekről

Az LG készülékek legjelentősebb előnye a magas minőség. Az LG cég leginkább háztartási gépek és számítógépek gyártójaként ismert, de kiváló minőségű okostelefonokat is gyárt, melyek népszerűsége egyre nagyobb. Az LG nem egy fiatal márka – régóta jelen van a piacon, a felhasználók felismerik és megbíznak benne. A dél-koreai székhelyű cég okostelefonjait a kiváló minőség, a fejlett funkciók és a kreatív dizájn jellemzi. Az első LG Android okostelefon 2009-ben jelent meg, míg a márka első táblagépe 2011-ben került piacra. Az egyik legismertebb termékcsaládot a G telefonok képezik, melyek a felhasználók nagy kedvencei.