Lenovo - tervezz egyedi tokot

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Gyönyörű Lenovo telefontokok, saját dizájnnal

Ki ne szeretné Lenovo okostelefonját vagy táblagépét egy saját szöveggel és fotókkal díszített, egyedi tokkal ellátni? Az etuo.hu webáruház kínálatában számos minőséges tok található, mely tökéletesen illeszkedik az adott Lenovo modellre. A precízen kialakított forma és kivágások lehetővé teszik, hogy a telefon használata zavartalan legyen, beleértve a kamera és a funkciógombok használatát is. A megfelelő modell kiválasztása után a vásárló a tervezőben tudja megalkotni álmai tokját. Lehetőség van képek feltöltésére vagy saját szöveg begépelésére, bemásolására is. A tok létrehozása után csak arra kell figyelni, hogy megfelelő minőségű és nagyságú képeket alkalmazzunk, melyek nem homályosak, hiszen így biztosítható a lehető legszebb lenyomat.

Tartós és minőséges Lenovo tokok

A kínálatunkban nem csak a Lenovo okostelefonokra gondoltunk – olyan táblagépekre is kínálunk tokokat, mint a Lenovo Tab széria. A tokok között szilikonos telefontokok és könyvszerűen csukható tokok is találhatók, melyekből telefonra és táblagépre való modellel is készültünk. A vásárlók a FLEXmat Case, a Flex Book és a Wallet Book sorozatok termékei közül válogathatnak. A szilikon tokok minőséges TPU szilikonból készültek, matt felületükön nem látszanak meg a zsíros ujjlenyomatok, és rendkívül jól mutatnak a saját tervezésű lenyomatok. A könyv tokok minőséges bőrutánzatból készültek és könnyen tisztíthatók. A könyvszerűen csukható tokok további előnye, hogy praktikus állvánnyá hajtogathatók, mely lehetővé teszi a kényelmes filmezést a készüléken. Az egyedi tervezésű tokok tehát nem csak stílusosak, de rendkívül funkcionálisak is. Megvédik a készüléket a mindennapi használat során fellépő kopástól és karcolásoktól.

A Lenovo készülékekről

A Lenovo egy kínai cég, mely kezdetben főként a notebookok és a táblagépek gyártására összpontosított. Mióta a vállalat belépett az okostelefonok piacára is, egyre több rajongója lett. A Lenovo okostelefonokat és táblagépeket a stabil teljesítmény, a megbízhatóság, az egyedülálló kialakítás és a modern technológiák jellemzik. A Lenovo az ázsiai piac mellett az európai piacot is gyorsan meghódította, hiszen termékeit rendkívül vonzó ár-érték arány jellemzi.