Kindle 10 - tervezz egyedi tokot

MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Alkosd meg a saját, egyedi telefontokodat a Kindle 10 e-book olvasódra!

Tervezz meg egy saját, teljesen egyedi védőtokot a Kindle 10-re, ami csak annak az e-könyv olvasóját fogja védve díszíteni, akinek odaadod! Számodra is fontos, hogy egy prémium minőségű, egyedi mintás tok védje megbízhatóan a Kindle 10 e-könyv olvasódat, csak éppen még nem találtál olyan mobil tokot, ami tetszene neked? Mindössze annyit kell tenned, hogy kiválasztod, milyen típusú védőtokra akarsz egyéni mintát nyomtatni.

Trendi védőtokod lehet pár pillanat alatt, szaktudás nélkül, egész egyszerűen!

Hozd létre a neked leginkább tetsző e-olvasó védőtokot a Kindle 10 készülékedre! Az etuo.hu-n elérhető mobil-, tablet- és e-olvasó védőtok tervező program használata egyszerű. A program segítségével egészen a te ízlésedre szabott telefontokot készíthetsz, amely éppen olyan anyagokból készül, mint a többi prémium, minőségi védőtok. Mindössze annyit kell tegyél, hogy feltöltesz az etuo.hu-n megtalálható, szabadon használható programba egy vagy több, legalább 640 x 480 pixel felbontású képet. A szoftver ezt követően segíteni fog lépésről lépésre megalkotni a saját védőtokodat. Az alapértelmezett háttérszín fehér, tehát a teljes sablonmezőt vagy a választott képekkel, vagy több képből álló kollázzsal kell kitölteni, vagy pedig érdemes olyan hátteret választani, ami színes.

Mitől különleges a Kindle 10 e-book olvasó

A Kindle 10, azaz a Kindle tizedik generációs e-könyv olvasójának három különlegessége is akad. Az első maga a fehér papírt imitáló e-papírja, ami nem csak jobban visszaadja a minőségi könyvlapok színárnyalatát, de a nagyobb kontraszt miatt sokkal barátságosabb a szemhez is, könnyebben olvashatók a megjelenített szövegek gyengébb fényben is. A másik különlegessége az akkumulátor teljesítménye: ha valaki nem, vagy ritkán használja a Wi-Fi-t, a Kindle 10 akár egy hónapig is bírja egy feltöltéssel. A harmadik különlegessége, hogy már erősen vízálló burkolattal bír, illetve elérhető rajta az audible funkció, magyarán vakok és gyengénlátók is használhatják, mert képes felolvasni az írott szöveget.