Kindle - tervezz egyedi tokot 

(Termékek száma: 4)
Sort
Standard rendezés
Legújabb
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legnépszerűbb
Kindle Paperwhite 5 - egyedi tablet tok Wallet Book - fehér

Tervezd meg Wallet Book

Kindle Paperwhite 5 - egyedi tablet tok Wallet Book - fehér

Akciós ár 11 980 Ft Lista ár 14 090 Ft
Kindle 10 - egyedi tablet tok Wallet Book - fehér NINCS RAKTÁRON

Tervezd meg Wallet Book

Kindle 10 - egyedi tablet tok Wallet Book - fehér

Akciós ár 11 980 Ft Lista ár 14 090 Ft
Kindle Paperwhite 4 - egyedi tablet tok Wallet Book - fehér NINCS RAKTÁRON

Tervezd meg Wallet Book

Kindle Paperwhite 4 - egyedi tablet tok Wallet Book - fehér

Akciós ár 11 980 Ft Lista ár 14 090 Ft
Kindle Paperwhite - egyedi tablet tok Wallet Book - fehér NINCS RAKTÁRON

Tervezd meg Wallet Book

Kindle Paperwhite - egyedi tablet tok Wallet Book - fehér

Akciós ár 11 980 Ft Lista ár 14 090 Ft

 

Saját tervezésű tokok az e-könyv olvasókra

Az e-book olvasók nem csak divatos, hanem rendkívül praktikus készülékek is. Gondoljunk csak bele, mennyivel könnyebb a nyaralásra egy Kindle eszközzel megindulni, mintha 3-4 vastag könyvet kellene becsomagolni a kofferbe. Egy Kindle olvasóban egy egész könyvtárat tudhatunk a magunkénak. Az eszközt azonban érdemes megvédeni, főleg akkor, ha mindenhova magunkkal visszük és a strandon vagy a buszon is használni tervezzük. Az etuo.hu webáruház kínálatában kiváló minőségű tokokat kínálunk a Kindle olvasókra, melyek dizájnját a vásárló önállóan is megtervezheti. Az egyszerűen használható tervező lehetővé teszi, hogy a vásárló képeket töltsön fel, majd azokat tetszés szerint elhelyezze a tok nyomtatható részén. Az elkészült lenyomat rendkívül jó minőségű és ellenáll a kopással és a fakulással szemben.

Minőséges védőtokok a Kindle készülékekre

Tervezhető tokjainknak köszönhetően lehetőség van arra, hogy a felhasználó a Kindle eszközre való tokot legkedvesebb idézeteivel, kedvenc írójának képével, vagy a kedvenc könyveinek borítójából készült kollázzsal díszítse. A kínálatunkban többféle nyomtatható tokkal készültünk a Kindle Paperwhite eszközök modelljeire. A felhasználó válogathat a Flex Book és a Wallet Book kollekciók csukható tokjai közül. A tokok minőséges bőrutánzatból készülnek és a még kényelmesebb felhasználói élmény érdekében könnyen egy praktikus állvánnyá hajtogathatók, mely sok esetben megkönnyíti az olvasást.

A Kindle készülékekről

A Kindle az egyik legnépszerűbb e-könyv olvasó eszköz, melyet az Amazon dobott piacra 2007-ben. A készülék a bevezetése után nem tudott akkora népszerűségre szert tenni, mint azt a gyártó szerette volna. Ennek fő okai a magas ár és a viszonylag kevés elérhető e-book voltak. 2011-re azonban jelentősen megváltozott a helyzet és az e-book olvasók felhasználóinak több, mint fele döntött a Kindle mellett. A Kindle termékek alapvetően két csoportra oszthatók: vannak olyan olvasók, melyek egyre inkább a táblagépekre emlékeztetnek, hiszen böngészővel vannak felszerelve és videólejátszásra is képesek, a Kindle Paperwhite sorozat termékei pedig megmaradtak klasszikus e-könyv olvasóknak, és továbbfejlesztették az élményt.