HTC Desire 20 Pro - tervezz egyedi tokot

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

HTC Desire 20 Pro – saját tervezésű HTC tokok

Ismerősöd születésnapjára keresel valamilyen meglepetést, vagy csak magadnak szeretnél egy saját tervezésű, fényképes telefon tokot, amilyen biztos senki másnak nem lesz? Jó helyen keresgélsz, hiszen az etuo.hu webshop arra is lehetőséget biztosít vásárlói számára, hogy önállóan tervezzék meg saját telefon tokjukat! Az etuo.hu online boltban a legkorszerűbb modellekre is megfelelő tokokat biztosítunk, így a HTC Desire 20 Pro telefonra is kiváló tokokat találhatsz, lenyomatukat pedig saját magad tervezheted meg! A termékeink között több stílusú telefon tok is megtalálható, melyek felülete kiválóan alkalmas a nyomtatásra. Dekorálhatod a tokot saját fotóiddal, neveddel vagy az ismerősödnek szánt jókívánsággal, ha ajándék lesz a tok.

Telefon tok saját képpel

Az etuo.hu tervezőprogramjának használata kifejezetten könnyű és a böngészőben végezhető el. A megfelelő telefon tokra való kattintás után az alkalmazásban feltölthető a kívánt kép vagy képek is, melyek ízléses kompozícióba rendezhetők. Az elemek ízlés szerint méretezhetők és elforgathatók, valamint a nyomtatásra alkalmas felületen belül elhelyezhetők. A vásárlónak csak arra kell odafigyelnie, hogy a feltöltött kép elsőrendű és éles legyen, így a lenyomaton is szépen fog majd mutatni. A lenyomat korszerű nyomtatási módszerekkel készül, így a színek élénkek és ellenállók a fakulással, elhasználódással szemben.

HTC Desire 20 Pro – specifikáció

2020-ra rengeteg új, korszerű és kiváló specifikációkkal rendelkező okostelefont jelentettek be a különböző gyártók. A HTC is kiváló eszközökkel száll be a versenybe, melyek közül az egyik legizgalmasabb minden bizonnyal a HTC Desire 20 Pro. Az eszköz rengeteg kiváló karakterisztikája mellett külön említést érdemel a fantasztikus quad kamera, melynek felbontása 48 MP / 8 MP / 2 MP / 2 MP. A kamera Dual-LED vakuval, HDR és panoráma funkciókkal is fel van szerelve. A fő quad kamerát kiválóan kiegészíti a 25 MP-es első kamera, melynek segítségével elsőrendű szelfiket lőhet a vásárló. Az eszköz nem kivehető Li-Po akkumulátorral van felszerelve, melynek kapacitása 5000 mAh. A telefon három színárnyalatban kapható.