Google Pixel 4a - tervezz egyedi tokot

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Személyre szabott telefontok Google Pixel 4a telefonra

A telefon elejtése vagy leesése az esztétikai hibák mellett gyakran komoly károkat okozhat a készülék működésében, amelyek javítása általában jelentős összegekbe kerül. Mindenképpen ajánlott, hogy készülékünk minden esetben védőtokkal és kijelzővédő fóliával legyen felszerelve az esetleges megpróbáltatások ellen. Az etuo.hu kínálatában található egyedi kollekciós és állandó kínálatú telefontokok biztos védelmet nyújtanak, ami mellett élvezhető marad a készülék használata is. Ha nem találod az ízlésednek tetsző kiegészítőt, akkor se csüggedj – készítsd el pár egyszer lépésben, pillanatok alatt saját mintájú telefontokod az etuo.hu-n! Az egyedi lenyomat magas minőségű kiegészítőre készül, így minden szempontból tartós használatra lettek tervezve!

Tartós védelem egyedi kivitelben

Az egyedi Google Pixel 4a telefontok többféle választható modellből készülhet el, hogy minden szempontból olyan legyen, amilyet megálmodtál! A megfelelő kivágásokkal és stabil fogással rendelkező védőtokok könnyedén tisztíthatóak és tartós védelmet biztosítanak az esetleges karcolások, törések és sérülésekkel szemben. Az oldalon található tervező segítségével könnyedén egyedi lenyomatot készíthetsz Google Pixel 4a telefonodhoz, amely lehet akár több kép és szöveges (pl. idézetek, dalszövegek, kiírások) tartalom kombinációja. Legyen a telefonod kinézete olyan, amilyennek Te szeretnéd és tűnj ki a tömegből egyedi lenyomatú eszközöddel! Az egyedi telefontokok kiváló ajándékötletként is szolgálhatnak barátaid és családtagjaid számára!

Google Pixel 4a Bemutatás

A Pixel 4a típusú készülék a Google 2020 nyarán megjelenő középkategóriás modellje. A készülék a legújabb Android 10 operációs rendszeren fut, illetve, Qualcomm SDM730 Snapdragon 730 chipkészlettel és Octa-core processzorral rendelkezik. Az 5.81 hüvelykes, IPS LCD kijelző az 1080 x 2340 pixel felbontásával kiváló eszköz a multimédia és telefonos tartalmak magas minőségű tartalmak megjelenítésére. További előnye, hogy a Dual-SIM funkció segítségével lehetőségünk adódik két Nano típusú SIM kártya egyidejű használatára, így egy eszközön tudjuk kezelni akár céges és magán mobilszámainkat. A készülék fő kamerája 12.2 megapixeles felbontású és segítségével könnyedén készíthetünk 4K minőségű videós tartalmakat is.