CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Google - tervezz egyedi tokot

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Személyre szabott tokok a Google telefonokra

Egyedi tok a Google telefonra? Igen, lehetséges! Webáruházunkban nem csak különleges mintájú lenyomattal ellátott tokokat kínálunk, de arra is lehetőséget nyújtunk, hogy a felhasználó saját ötlete alapján, önállóan tervezze meg álmai tokját. Az egyedi tokok remekül megfelelnek mindazok számára, akik szeretik a különleges tárgyakat és az egyedi darabokat. Termékpalettánkban számos Google telefonra való tok található. A tokok tökéletesen illeszkednek az adott modellekhez – kínálatunkban olyan típusokra kínálunk tokokat, mint például a Google Pixel XL, Google Pixel 2 és a Google Pixel 3. A tokokon olyan nyílások találhatók, melyek lehetővé teszik, hogy a kamera és a funkciógombok is zavartalanul használhatók legyenek.

Minőséges, egyedi tokok

A Google telefonok tulajdonosai számos tok közül válogathatnak kínálatunkban – rendelkezésükre állnak a FLEXmat Case szilikontokok és a Wallet Book tokok, melyek csukhatók, így a képernyőt is védik. A minőséges tokok lenyomatát a felhasználó tervezheti meg. Elláthatja a tokot kedvenc dalszövegrészletével, idézetével, saját nevével, de fotókat is feltölthet a nyaralásáról, a barátairól, családjáról, kedvenc helyéről. A szilikon tokok megbízható védelmet nyújtanak a telefon hátlapjának a karcolásokkal és kopással szemben. A Wallet Book csukható tokok előnye, hogy állvánnyá hajtogathatók, ami kifejezetten praktikus, ha gyakran nézünk videókat a telefonon.

A Google készülékekről

Kevés olyan ember van, aki ne ismerné a Google márkát, hiszen a cég nélkül szinte elképzelhetetlen lenne az online világ. A kaliforniai székhelyű cégnek azonban nem csak a Google keresőt köszönhetjük, hiszen a vállalatnak számos más terméke is van, köztük kiváló okostelefonok is. A Google legismertebb telefonjai a Pixel sorozat tagjai, melyek kiváló funkciókkal rendelkeznek és igyekeznek kielégíteni a felhasználók legnagyobb elvárásait is. A vállalat nem titkolt célja, hogy a telefonjai átvegyék a piacvezető szerepet az Apple iPhone készülékektől. Mindeddig a Samsung volt az egyetlen olyan Android telefonokat gyártó cég, mely sikeresen fel tudta venni a versenyt az iPhone okostelefonokkal, a Pixel azonban beszállt a versenybe és esélyes rá, hogy megvalósítsa célját.