Doogee - tervezz egyedi tokot

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Saját tervezésű telefontokok a Doogee telefonokra

Az etuo.hu webáruház kínálatában számos telefontok található a különböző telefonokra. Azok a felhasználók, akik szeretnének egy igazán különleges és egyedi tokot, könnyen használható tervezőnkben létrehozhatják álmaik tokját. A tervezőalkalmazást nem kell letölteni vagy telepíteni, hiszen a böngészőből használható. A felhasználók a megfelelő tok kiválasztása után a tervezőben feltölthetik kedvenc nyaralási fényképeiket, családi fotóikat, házikedvenceik képét, amit azután tetszés szerint elrendezhetnek a tok nyomtatható felületén. Érdemes minőséges képeket választani, melyek jól fognak mutatni a tokon. A dizájn akár saját szöveggel is gazdagítható. A terv véglegesítése előtt ajánlott még egyszer leellenőrizni, hogy minden elem a helyén van-e.

Minőséges, egyedi Doogee tokok

A kínálatunkban számos Doogee modellre kínálunk védőtokokat, mint például a Doogee BL5000, a Doogee Homtom HT3, a Doogee Mix, a Doogee Y6 vagy a Doogee X55. A tokok minőséges TPU szilikonból készülnek. A TPU szilikon egy tartós és rugalmas anyag, mely tökéletesen illeszkedik a telefonra, nem csúszik le a készülékről, és kellemes tapintásának köszönhetően a kézbe is jól illeszkedik. A nagy gonddal kialakított kivágásoknak köszönhetően a vezérlőgombok és a kamera használata sem okoz problémát. A felhasználó önállóan tervezheti meg a lenyomatot, mely tartós és ellenáll a kopással és fakulással szemben. Az egyedi tok nem csak szép, hanem praktikus tartozék is, hiszen védi a telefont a mindennapi használat során fellépő karcolásoktól, kopástól és a készüléken lerakódó portól.

A Doogee készülékekről

A Doogee az Android telefonok egyik legfiatalabb márkája. A kínai céget 2013-ban alapították. Fennállásának kezdete óta a Doogee számos új készüléket dobott a piacra, aminek köszönhetően a márka sok új, főként fiatal rajongót szerzett. A céget a remek marketing jellemzi, aminek köszönhetően a fiatal márka gyorsan tett szert ismertségre. A Doogee okostelefonok elsőszámú előnye a nagyszerű ár-érték arány. Az érdekes, szokatlan kialakítás is vonzó a felhasználók számára. A kínai márka napjainkban már világszerte elérhető, és egyre több tartozék is megvásárolható a Doogee telefonokhoz.