CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Cubot - tervezz egyedi tokot

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Cubot – egyedi telefontokok a Cubot készülékre

Az etuo.hu internetes áruház széles felhozatalában olyan minőséges telefontokokat kínálunk, melyeknek lenyomatát a vásárló saját elképzelése szerint tervezheti meg! Nem Samsung vagy iPhone telefonod van? Ne csüggedj, hiszen nálunk a kevésbé ismert, mégis nagyszerű gyártók telefonmodelljeire is biztosítottunk tökéletesen illeszkedő tokokat, melyeknek lenyomatát te tervezheted meg! A tervezőprogramot nem kell letölteni vagy órákon át telepíteni, hiszen egyszerűen, a böngészőből tudod használni. Mindehhez természetesen nincs szükség a bonyolult tervezőprogramok és szoftverek ismeretére, hiszen alkalmazásunkat rendkívül egyszerűen, bárki könnyen használhatja. Ha ötletekre van szükséged, hozunk néhányat, de a saját kreativitásodra is hagyatkozhatsz! A tokodat elláthatod kisbabád, szerelmed vagy akár a házi kedvenced fotójával is. Készült az ünnepek alkalmával egy szuper kép a családról? Manapság az ilyen pillanatok olyan ritkák, hogy érdemes őket akár a tokon is megörökíteni! Ha nem szeretnél fotót, készíthetsz feliratos tokokat is – ezekre kerülhet név, a mottód, a kedvenc idézeted vagy akár dalszövegrészleted is!

Gyönyörű és minőséges tokok, a te terved alapján!

Miért ne idézhetnéd fel a kellemes nyaralási emlékeket a hűvösebb, szürke napokon is? Az etuo.hu bőséges kínálatában számos, kifejezetten a Cubot okostelefonokra gyártott tok található, melyeket a vásárló a saját fényképeivel vagy tetszőlegesen begépelt szöveggel is díszíthet, saját ízlése szerint, hogy egy teljesen egyedi tokot hozzon létre. A vásárló terve alapján legyártott lenyomatok minőségesek, ellenállók a halványulással és az elhasználódással szemben, így sokáig jól mutatnak. A webshopunkban elérhető telefon tokok magas minőségű anyagokból vannak gyártva és ismert és elismert gyártóktól származnak. A termoplasztikus poliuretánból gyártott szilikon tokok erősek, hosszú élettartamúak és nem deformálódnak. A csukható tokok előnye, hogy a kijelzőt is védik, mikor csukva vannak, és lehetőséget nyújtanak arra, hogy ne csak a tok hátoldalát, hanem az előlapot is saját fényképeivel díszítse a vásárló. Az egyszerűen kezelhető, böngészőből elérhető tervezővarázslónk segítségével most bárki létrehozhatja saját, teljesen egyedi telefontokját! Az etuo.hu online áruházban arra törekszünk, hogy a legújabb Cubot telefonmodellekre is tökéletes tartozékokat tudjunk biztosítani vásárlóink számára. A Cubot telefonok modern, korszerű készülékek, melyeket mindenképp érdemes megfelelő telefon tokkal védeni.

Minőséges telefon tokok a Cubot készülékekre

Az etuo.hu telefontartozékokat kínáló webáruház felhozatalában olyan, kitűnő minőségű anyagokból készült okostelefon tokok találhatók, melyek tökéletesen illeszkednek a Cubot kínai gyártó telefonjaira, nem csak a méretük, hanem a kialakításuk tekintetében is. A vásárlók rendelkezésére kiváló, nyomtatásra alkalmas szilikon tokok állnak, melyek minőséges termoplasztikus poliuretánból vagy műbőrből készülnek. A TPU erős, hosszú élettartamú, rugalmas anyag, mely magasfokú ellenállást biztosít a kisebb karcokkal és az elhasználódással szemben. A tokok matt felülete megfelel a nyomtatásra, a nyomtatott minta pedig nem kopik, így a tok sokáig újszerű marad és nem mutatja a használat árulkodó jeleit. A saját tervezésű, teljesen egyedi telefon tok megtervezéséhez ki kell választani a kínálatból a megfelelő Cubot tokot, majd a böngészőből használható tervezővarázslóban megalkotni a tetszés szerinti szöveggel és fényképekkel ellátott modellt. A lehetőségek száma korlátlan, csak a fantázia szabhat neki határt! Készíthetsz lenyomatot a nyaralási fotóidból összekombinált kompozícióval, családi fotókkal, a gyermekek képével, de kerülhet a tokra név, idézet vagy bármilyen grafika is.

Cubot – a márkáról

A Cubot egy kínai okostelefonmárka, mely 2012-ben jelent meg a piacon. A cég székhelye Shenzhen városában található. A cég olyan Android telefonokat gyárt, melyeket a nagyszerű ár/érték arány jellemez. Az alacsony- és közép árkategóriás telefonok nagyszerű képességekkel rendelkeznek, és pénztárcabarát árazásuk ellenére is képesek felvenni a versenyt sok ismertebb és drágább készülékkel is. A Cubot telefonjai a MediaTek chipjeit használják, ez az egyik oka annak, hogy alacsonyabb árat tudnak biztosítani. Ugyan korábban a Cubot csak a kínai készülékek rajongói körében számított ismert márkának, a cég bebizonyította tudását, így ma már Európában is egyre nagyobb teret hódít magának. Webáruházunkban igyekszünk megfelelő védőtartozékokat biztosítani az összes kiváló Cubot telefonmodellre, melyek alacsony áruk ellenére is megérdemlik a védelmet!