36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár

Coolpad - tervezz egyedi tokot

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Saját tervezésű telefontok a Coolpad készülékekre

Webáruházunkban számos minőséges tokot kínálunk a Coolpad telefonokra, melyek tökéletesen illeszkednek az adott modell kialakításához, méretéhez, kamerájához, funkciógombjaihoz. Olyan modellekhez kínálunk tokokat, mint a Coolpad Modena és Modena 2, a Coolpad Porto S és a Coolpad Torino S. A tokok gyönyörű, nyomtatott mintákkal érhetők el. A számos fotó és grafika között mindenki találhat olyat, ami megfelel az ízlésének. Amennyiben azonban a felhasználó konkrét, egyedi ötlettel rendelkezik, webáruházunkban arra is lehetősége van, hogy saját tervezésű tokot hozzon létre, egyszerűen használható alkalmazásunk segítségével. Elég feltölteni a kívánt fotót vagy fotókat, és néhány kattintás után már kész is az egyedi tok dizájnja.

Minőséges, egyedi mobiltokok

A kínálatunkban található Coolpad tokok minőséges és tartós TPU szilikonból készülnek, mely erősebb és keményebb a klasszikus szilikonnál. A felhasználó dizájnja alapján készült lenyomat is magas minőségű – nem kopik és nem fakul, így a tok a mindennapi használat mellett is sokáig újszerű és szép marad. A nyomtatható FLEXmat Case tokokat a modern kialakítás jellemzi. A tokok kiválóan védik a telefont a használat közben esetlegesen fellépő mechanikai sérülésekkel szemben. A tokok felülete matt, így nem látszódnak meg rajta a zsíros ujjlenyomatok, tisztításuk pedig könnyen megoldható – elég őket lemosni langyos vízzel, ami a lenyomatban sem fog kárt tenni.

A Coolpad készülékekről

A kínai székhelyű Coolpad Group telekommunikációs cég korábban a Yulong Computer Telecommunication Scientific nevet viselte, és a China Wireless Technologies csoport tagja volt. A Coolpad készülékek 2013-ban jelentek meg elsőként az ázsiai piacon, 2015-ben pedig már Európában is kaphatók voltak a Coolpad okostelefonok. Mivel kedvező áron érhetők el, jó alternatívái a hasonló, magasabb árkategóriás készülékeknek. A jó funkciók mellett a Coolpad telefonokat az innovatív formatervezés jellemzi, mely kellemes színfoltja az európai piacon elérhető kínálatnak. A cég követi a felhasználók igényeit és igyekszik kielégíteni őket, ennek köszönhetően pedig a készülékek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.