CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

BQ - tervezz egyedi tokot

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Tervezd meg saját telefontokod!

Az etuo.hu webáruházban arra is lehetősége van a felhasználónak, hogy kiválassza a BQ készülékére illeszkedő tökéletes védőtokot és önállóan tervezze meg annak nyomtatott díszítését. Az egyszerűen használható tervezőt nem szükséges telepíteni és azok a vásárlók is könnyen tudják használni, akik nem jártasak a tervező programok használatában. A tetszés szerinti fotó pillanatok alatt feltölthető és elhelyezhető a tok felületén. A fotók számát illetően nincsenek korlátozások, így a felhasználó akár szép kollázsokat is készíthet. A dizájn akár saját szöveggel is gazdagítható. A vásárló terve szerint készült lenyomat ellenáll a kopással és a fakulással szemben, így lehetővé teszi, hogy az egyedi védőtok sokáig szép és újszerű maradjon.

Megbízható és stílusos védelem

Elég egyetlen figyelmetlen mozdulat és az okostelefon megkarcolódhat, megsérülhet. Hogy ez elkerülhető legyen, érdemes a BQ készüléket megfelelő védőtokkal ellátni, mely véd a karcolásokkal, kopással és az eszköz széleinek sérüléseivel szemben. A legnépszerűbb védőtartozékok a szilikon tokok, melyek tartós és rugalmas TPU szilikonból készülnek. A tokok könnyen felhelyezhetők a készülékre és tisztításuk sem időigényes – elég őket lemosni langyos vízzel, hiszen ezzel a minőséges lenyomatban sem teszünk kárt. Kínálatunkban olyan modellekhez kínálunk saját tervezésű lenyomattal ellátott tokokat, mint a BQ Aquaris sorozat készülékei. Az egyedi dizájnnal ellátott tokok így nem csak praktikusak, hanem igazán stílusosak is. Egy gyönyörű, saját tervezésű szilikon tok nagyszerű és személyes ajándék lehet szeretteinknek is.

A BQ készülékekről

A BQ egy fiatal, spanyolországi székhelyű cég. Ugyan a márka csak 2010-ben jelent meg a piacon, a felhasználók körében gyorsan elfogadottá váltak a BQ termékek. A cég elsősorban kisméretű elektronikus berendezések és mobil eszközök gyártásával foglalkozik. A cég legismertebb termékei közé a BQ táblagépek és okostelefonok tartoznak, melyeket magas minőség és megfizethető ár jellemez. Érdekesség, hogy a cég a kiváló tulajdonságokkal rendelkező hordozható eszközök mellett mobil 3D nyomtatókat és robotokat is gyárt, melyek szintén relatív kedvező áron vásárolhatók meg.