CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

BlackBerry - tervezz egyedi tokot

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Tervezhető tokok a BlackBerry készülékekhez

Azok a tárgyak, melyek valamilyen módon viselik személyiségünk bélyegét vagy számunkra kedves emlékekhez fűződnek, mindig nagy jelentőséggel bírnak. Ugyanez a helyzet az egyedi telefontokokkal is, melyeket a felhasználó saját elképzelése alapján tud megtervezni magának vagy a szeretteinek. Az egyetlen korlátozást a felhasználó képzelete szabja! A tervezési folyamat nem igényel sok időt – az alkalmazás közvetlenül a böngészőből érhető el, a saját fotók pedig néhány kattintással feltölthetők és ízlés szerint elhelyezhetők a telefontok nyomtatásra alkalmas felületén. A felhasználónak csak arra kell ügyelnie, hogy megfelelő minőségű fotókat töltsön fel és rendelés előtt még egyszer ellenőrizze, hogy minden elem pontosan ott van-e, ahova elképzelte. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a felhasználó képernyőjének beállításaitól függően a színek a lenyomaton minimális mértékben eltérhetnek a számítógépen megjelenített színektől.

Minőséges telefontokok a felhasználó saját fotóival

A kínálatunkban számos tok található a BlackBerry telefonok különböző modelljeire, melyek tökéletesen illeszkednek az adott típus méretéhez. A tokokon kialakított nyílások lehetővé teszik a vezérlőgombok és csatlakozók elérését, valamint a kamera zavartalan használatát. Minden tok minőséges anyagokból készült és megbízható védelmet biztosít a telefon számára, ami nagyon fontos, hiszen elég egy pillanatnyi figyelmetlenség és a készülék megkarcolódhat, megsérülhet. A számos gyönyörű fotó és minta mellett lehetőséget kínálunk arra is, hogy a felhasználó önállóan alkossa meg a telefontok dizájnját, saját elképzelése szerint. Kínálatunkban nyomtatásra alkalmas szilikon tokok és könyvszerűen csukható tokok is megtalálhatók a BlackBerry telefonokhoz.

A BlackBerry készülékekről

A BlackBerry kanadai márka már hosszú idő óta jelen van a piacon és legendásnak számít az okostelefonok világában. Az első BlackBerry eszköz még 1999-ben jelent meg, de inkább a csipogókra emlékeztetett, mintsem a márka mai modelljeire. A BlackBerry telefonokra az első asszociáció a némileg szokatlan QWERTY billentyűzet, mely még az újabb modelleknél is megtalálható és igazán különlegessé teszi a készülékeket. Természetesen olyan modelljei is vannak a gyártónak, melyek nem rendelkeznek ilyen billentyűzettel.