CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Asus - tervezz egyedi tokot

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Tervezd meg saját Asus telefontokod!

Kínálatunkban számos gyönyörű, nyomtatott fotóval vagy grafikával ellátott telefontokot kínálunk, azok a vásárlók azonban, akik egyedi elképzeléssel rendelkeznek, önállóan is létrehozhatják álmaik telefontokját. A megfelelő Asus modellre illeszkedő tok kiválasztása után az egyedi telefontok a böngészőből használható tervezőalkalmazás segítségével hozható létre. Az alkalmazásban egy vagy több fotót is feltölthet a felhasználó. Érdemes olyan fotókat választani, melyek minőségesek, így a lenyomat is szebb lesz. A fotók ízlés szerint elhelyezhetők a tok nyomtatható részein. A dizájnt akár egyedi szöveggel is gazdagíthatjuk, ha pedig ajándéknak szánjuk a tokot, ide kerülhet egy alkalomhoz illő, szép idézet, vagy néhány jókívánság, amiről az ajándékozottnak mi fogunk eszébe jutni, ha a tokra néz.

Könnyen megtervezhető, fényképes tok az Asus telefonokra

A tervezhető tokok lehetővé teszik, hogy a felhasználó olyan tokba öltöztesse Asus készülékét, mely igazán illeszkedik a stílusához vagy szép emlékeket ébreszt benne. A lenyomatok minőségesek és nem kopnak le, így a tok hosszú ideig használható. A kínálatunkban számos Asus eszközre kínálunk tokokat – ilyen modellek például az Asus Pegasus 5000, az Asus Zenfone AR, az Asus Zenpad 3S 10 (Z500M) és még sok más készülék. A tokok tökéletesen illeszkednek az adott modellre, nem csúsznak le és nem takarják le a kamerát vagy a funkciógombokat. Kínálatunkban nyomtatható szilikontokok és könyvszerűen csukható telefontokok közül is válogathat a vásárló.

Az Asus készülékekről

Az Asus okostelefonjai joggal kaptak helyet a legjobb készülékek listáján, hiszen modellről modellre egyre fejlettebbek. Az Asus Zenfone sorozat a gyártó egyik legismertebb termékcsaládja. A Zenfone vonalban számos modell található, különböző tulajdonságokkal, eltérő teljesítménnyel és más-más árkategóriában, így minden vásárló találhat olyan telefont, mely megfelel az elvárásainak. Az Asus telefonokat a magas minőség jellemzi, mely sikeresen felveszi a versenyt a hasonló, konkurens termékek minőségével. Mivel az Asus készülékek kedvező áron érhetők el, ezért sokkal népszerűbbek a hasonló, konkurens márkáknál. A telefonok minden olyan funkcióval rendelkeznek, melyre az általános mobilhasználat során szükség lehet.