Archos - tervezz egyedi tokot 

(Termékek száma: 1)
Sort
Standard rendezés
Legújabb
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legnépszerűbb
Sale
Archos 55 Helium Plus - egyedi telefontok FLEXmat Case

Tervezd meg FLEXmat Case

Archos 55 Helium Plus - egyedi telefontok FLEXmat Case

Akciós ár 7 810 Ft Lista ár 9 190 Ft

 

Egyedi, saját tervezésű tokok

Azok a vásárlók, akik ajándékötleteket keresnek, vagy szeretnének egy igazán egyedi telefontokot, ami illeszkedik a stílusukhoz, jó helyen járnak. Az etuo.hu webáruházban lehetőséget kínálunk arra, hogy mindenki egyszerűen és gyorsan meg tudja tervezni saját telefontokját. Fontosnak tartjuk, hogy a kevésbé ismert márkák és telefonmodellek tulajdonosai is tudjanak választani tokot, és ne kelljen a külföldi, aukciós weboldalakról rendelniük a tartozékokat. Az Archos telefontokok saját fotókkal és szöveggel dekorálhatók. Ehhez elég kiválasztani a megfelelő tokot, majd az egyszerűen használható tervezőben hozzáadni a kedvenc fotót vagy fotókat. A képek tetszés szerint méretezhetők és pozícionálhatók a tokon. Elég pár kattintás, melyek eredménye egy gyönyörű, egyedi telefontok, minőséges nyomtatással.

Saját dizájnnal ellátható telefontokok

A FLEXmat Case kollekció szilikon tokjai nagyon népszerűek, hiszen megbízható védelmet biztosítanak a telefon hátlapja és oldalai számára. Az Archos telefonra tökéletesen illeszkedő tok díszítését a felhasználó önállóan tudja megtervezni. A vásárló terve alapján készült lenyomat tartós, nem kopik és nem fakul. A minőséges, TPU szilikonból készült tok ennek köszönhetően könnyen tisztítható, hiszen elég csak langyos vízzel leöblíteni. A rugalmas szilikon lehetővé teszi, hogy a telefon sokáig megőrizze újszerű kinézetét és karcmentességét, az egyedi dizájn pedig biztosan kiemeli majd a telefont a sok hasonló készülék közül és mosolyt csal a vásárló arcára, akárhányszor a tokra néz. A saját tervezésű tok ajándéknak is kiváló!

Az Archos készülékekről

Az Archos francia céget 1988-ban alapították meg. A vállalat főként a táblagépek, adathordozók és okostelefonok gyártására fekteti a hangsúlyt. Az Archos okostelefonok 2013-ban jelentek meg. Olyan, főként alacsony árkategóriás készülékekről van szó, melyek Android operációs rendszert futtatnak. A készülékek rendelkeznek valamennyi, felhasználók körében népszerű funkcióval – lehetővé teszik a zenehallgatást, a böngészést és a mindennapi kommunikációt. A telefonokba jó processzor van beépítve, ami lehetővé teszi az alkalmazások zavartalan futtatását, a másik előny pedig a minőséges képernyő. Az Archos telefonokat a versenyképes ár teszi vonzóvá a legtöbb felhasználócsoport számára.