Apple iPhone 12 Pro - tervezz egyedi tokot

MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Apple iPhone 12 Pro – egyedi mobil tokok bőséges választéka

Az Apple iPhone 12 Pro luxustelefon tulajdonosainak most arra is lehetőségük van, hogy saját fotójukkal lássák el a kiválasztott telefon tokot. Jól hangzik, igaz? Online boltunkban rengeteg olyan telefon tok található a különböző modellekre, melyek gyönyörű, szebbnél szebb grafikákkal, mintákkal vannak díszítve. Azok a vásárlók, akik mégsem találnának az ízlésüknek, stílusuknak megfelelő tokot, létrehozhatják saját telefon tokjukat, melyet egyedi lenyomattal látnak el! A fényképes tokok létrehozásába bárki nyugodtan belevághat, hiszen alkalmazásunk a böngészőben nyílik meg és egyszerűen használható. A tervező használata nem igényel tudást és ügyességet vagy jártasságot a tervezőprogramok alkalmazása terén. A tervezési folyamat megkezdéséhez elég kiválasztani a megfelelő, Apple iPhone 12 Pro telefonra hibátlanul illeszkedő tokot, majd rákattintani – a böngészőben meg fog nyílni a tervezőprogram, ahol néhány kattintással létrehozható a kívánt telefon tok.

Pazar ajándékötlet

Egy közeli ismerősünk mindenkinek büszkén mutogatja új Apple iPhone 12 Pro telefonját? Lepjük meg egy teljesen egyedi, személyre szabott telefon tokkal! A kiváló minőségű, TPU szilikonból vagy bőrutánzatból készült tokjaink praktikus ajándékok, azonban, ha saját fotóinkkal látjuk el, akkor igazán személyes jellegű meglepetés lesz az ajándékozottnak. Egyedi tokot születésnapra vagy más ünnep, esemény alkalmából is ajándékozhatunk. Tervezőnkkel szép, romantikus, tréfás vagy tematikus tokok is létrehozhatók!

Apple iPhone 12 Pro – specifikáció

Az Apple iPhone 12 Pro modell két különböző almodellt foglal magába – az iPhone 12 Max és Pro változatokat. Az Apple iPhone 12 Pro telefon 6,1 hüvelyk átlós méretű képernyővel rendelkezik. A képernyő típusa Super Retina OLED (BOE) vagy Super Retina XDR OLED (Samsung), a modelltől függően. A telefonban A14 Bionic processzor található, mely lehetővé teszi a zavartalan működést. A telefon 4 GB / 6 GB RAM memóriával rendelkezik, a belső memória pedig verziótól függően lehet 64 GB, 128 GB, 256 GB vagy 512 GB is. A készülék kiváló kamerákkal rendelkezik. A nagyszerű telefon akkumulátorának kapacitása 2775 mAh.