CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Apple - tervezz egyedi tokot

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Saját tervezésű lenyomattal ellátott Apple tokok

Az iPhone telefonok valamelyik modelljét jelentleg több mint 100 millióan használják világszerte, a többi Apple termékről nem is beszélve. Kínálatunkban ezért igyekeztünk az iPhone és az iPad modellekre is megfelelő tokokat biztosítani, melyek garantálják a tökéletes illeszkedést. Webáruházunkban azonban nem csak kész tokokat kínálunk – lehetőség van arra is, hogy a felhasználó saját tervezésű lenyomattal lássa el a minőséges tokokat. A tervező a böngészőből is használható és nem igényli a professzionális tervezőprogramok ismeretét. A megfelelő tok kiválasztása után néhány kattintással feltölthetők és pozícionálhatók a saját képek, vagy beírható a kívánt szöveg. Ilyen egyszerű! Az így készült egyedi tokot akár ajándékba is adhatjuk valamelyik ismerősünknek, aki sehova nem mozdul iPhone vagy iPad készüléke nélkül.

Minőséges, nyomtatott tokok az Apple telefonokra

Kínálatunkban számtalan iPhone és iPad készülékre való tokkal készültünk, melyek lenyomatát a felhasználó tervezheti meg, egyszerűen használható alkalmazásunk segítségével. Az elkészült lenyomatok minőségesek és ellenállnak a kopással és fakulással szemben. Többféle nyomtatható tok áll a vásárlók rendelkezésére: a könyvszerűen csukható tokok, melyek a kijelző számára is védelmet nyújtanak, mikor a telefon a zsebben vagy a táskában van és a szilikon tokok, melyek vékonyak és rugalmasak. A könyvszerűen csukható tokok a Flex Book és a Wallet Book kollekcióinkból származnak. A FLEXmat Case tokok minőséges, TPU szilikonból készülnek és védik a készülék hátlapját a sérülésektől.

Az Apple készülékekről

Az Apple készülékek, legyen szó az iPadről vagy az iPhone-ról, hatalmas népszerűségnek örvendenek, amit főleg stílusos kialakításuknak, innovatív megoldásaiknak és könnyű kezelhetőségüknek köszönhetnek. Az Apple iPhone telefonok iOS operációs rendszeren alapulnak, teljesítményük pedig hibátlan, legyen szó zenehallgatásról vagy alkalmazások futtatásáról. Az Apple Store számos letölthető alkalmazást és játékot tartalmaz, melyek hosszú órákon át tartó szórakozást biztosítanak a felhasználó számára. Az Apple csúcsmárka készülékei sok felhasználó szerint a piacon elérhető legjobb eszközök. Az Apple luxusmodelljei igazi státusszimbólumnak számítanak, nem csak a fiatalok körében.