CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Allview - tervezz egyedi tokot

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Saját dizájnnal ellátható Allview telefontokok

Az etuo.hu webáruházban arra törekszünk, hogy a kevésbé ismert gyártók telefonjaihoz való tartozékokat is biztosítani tudjunk felhasználóinknak. Az Allview telefonok még mindig a kevésbé ismert modellek közé tartoznak, népszerűségük azonban fokozatosan növekszik. Kínálatunkban számos modellre kínálunk sajátkezűleg tervezhető tokokat – ilyenek például az Allview C6 Quad 4G, a P6 sorozat és az X sorozat telefonjai. A saját tervezésű modellek megalkotásához elég kiválasztani a megfelelő tokot, majd az egyszerűen használható tervezőben hozzáadni a saját fényképeket, fotókat, szövegeket. Készíthetünk tokot a nyaralási fotókkal, házikedvencünk képével, családi fényképpel – a lehetőségek tárháza óriási. A lenyomat tartós, ellenáll a kopásnak és a fakulásnak, így a tok sokáig használható.

Minőséges telefontokok az Allview telefonokra

Kínálatunkban számos Allview telefonra való tokkal készültünk. A tokok kiváló minőségű anyagokból készültek és tökéletesen illeszkednek az adott telefonmodellre, nem csak méretükben, hanem nyílásaik, kivágásaik tekintetében is. A felhasználók szilikon és könyvszerűen csukható tokok közül válogathatnak, igényeik szerint. A Flex Book tokok előlapja és hátlapja is nyomtatható, így akár nagyobb fotókat is elhelyezhetünk rajtuk. A csukható tokok minőséges bőrutánzatból készülnek, így a nyomtatott képek igazán szépen néznek ki rajtuk. A FLEXmat Case tokok minőséges szilikonból készülnek, mely rugalmas, tartós és ellenáll a karcolásoknak és a kopásnak.

Az Allview készülékekről

Kínában számos okostelefon-gyártó működik, köztük az Allview is, mely egy kevésbé ismert gyártó volt, néhány éve azonban szélesebb körű népszerűségre tett szert kiváló okostelefonjainak és tabletjeinek köszönhetően. Az Allview kedvező áron elérhető Android telefonokat gyárt, melyek megbízható teljesítményt nyújtanak, számos praktikus funkciójuk pedig igazán vonzóvá teszi őket a felhasználók számára. Az telefonok fő előnyei az integrált, magas felbontású kamera, a nagy belső memória és a kiváló processzor. Ezek a készülékek kiválóak a mindennapi kommunikációra és a kikapcsolódásra is, hiszen minőséges szórakoztatást biztosítanak. Az Allview X4 sorozatban találhatók a gyártó legfejlettebb modelljei. A nagy kapacitású akkumulátornak és a kiváló kamerának köszönhetően ezek a modellek jelentős népszerűségre tettek szert.