CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Alcatel - tervezz egyedi tokot

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Egyedi telefontokok az Alcatel telefonokhoz

Ki ne szeretné Alcatel telefonját egyedi, saját szöveggel vagy fotókkal díszített tokba öltöztetni? Kínálatunkban minőséges telefontokokat kínálunk, melyek nyomtatását a felhasználó tervezheti meg. A tervezőalkalmazást nem szükséges letölteni vagy telepíteni, hiszen közvetlenül a weboldalunkról érhető el. A tervezőben egyszerűen beírható a szöveg és feltölthetők a képek, nincs szükség a professzionális tervezőprogramok részletes ismeretére. A feltöltött elemek tetszés szerint elhelyezhetők a tok nyomtatásra alkalmas részein. Egy egyedi telefontok ajándéknak is nagyszerűen megfelel. Válasszuk ki a megfelelő Alcatel tokot, töltsük fel a megajándékozni kívánt személy kedvenc fotóit, írjunk egy rövid személyes üzenetet és már kész is a meglepetés!

Gyönyörű tokok, saját dizájnnal

Kínálatunkban számos Alcatel modellre kínálunk megfelelő tokokat, melyekre a felhasználó saját ízlése szerint tervezheti meg a nyomtatást. A lenyomatok minőségesek, ellenállnak a kopásnak és a fakulásnak, így a tok sokáig használható. Saját tervezésű lenyomattal díszíthető tokjaink minőséges anyagokból készülnek és elismert gyártóktól származnak. A FLEXmat Case kollekció szilikon tokjai védik a telefont, a minőséges lenyomatoknak köszönhetően pedig igazán stílusos kiegészítők is. Azok, akik a könyvszerű tokokat kedvelik, választhatnak a Flex Book nyomtatható tokok közül is. A Flex Book tokok csukhatók és kiváló minőségű bőrutánzatból készülnek. A belső, szilikon tokra nem kerül nyomtatás. A saját tervezésű tokok tehát nem csak szépek és egyediek, hanem megbízható védelmet is biztosítanak a készülék számára.

Az Alcatel készülékekről

Az Alcatel telefonok egyik legszembetűnőbb jellemzője az elegáns, letisztult dizájn. A megjelenés azonban nem minden, hiszen az Alcatel modellek kiváló funkcióiknak köszönhetően akár a piacvezető márkákkal is sikeresen versenybe tudnak szállni. A szerényebb áraiknak köszönhetően az Alcatel készülékek nagy népszerűségnek örvendenek. A vásárlók olyan modellek közül válogathatnak, melyek mindegyike megállja a helyét, és sikeresen kielégíti a felhasználói elvárásokat. Az Alcatel tudja, mire van szükségük a vásárlóknak, és ezzel összhangban tervezi meg kiváló telefonjait, melyek az egyik legjobb ár-érték arányt biztosító mobil eszközöknek számítanak a piacon.