36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Dokkoló állomások

Brak wyników wyszukiwania

Praktikus dokkoló állomások telefonokhoz

A dokkoló állomások valódi reneszánszukat élik – egyre több felhasználó dönt ezek a könnyen használható és praktikus tartozékok mellett, elsősorban a kényelem és a biztonságos tárolás lehetősége miatt. A dokkoló állomás ideális alternatívája a hagyományos töltőnek. Számos felhasználónak okoz fejtörést a telefon töltőjének a helye – fontos, hogy a töltő mindig kéznél legyen, biztonsági okokból azonban nem árt távol tartani a gyermekektől és a házikedvencektől is. A kínálatunkban található dokkoló állomások megoldják ezt a problémát. Elég elhelyezni a telefont a dokkolóban és aggodalomra nincs ok. Nincsenek zavaró kábelek, nem kell a telefont a földön töltenünk, ahol könnyen ráléphetünk vagy belerúghatunk. A túl rövid vagy túl hosszú töltőkábelek sem okoznak több problémát. A dokkoló állomásnak köszönhetően mindig pontosan tudjuk, hol van a telefonunk, nem kell azon gondolkoznunk, melyik sarokban is töltjük éppen. A dokkoló állomások úgy lettek kialakítva, hogy lehetővé tegyék a telefon használatát, a portról való leválasztás nélkül is.

Kinek ajánlott a dokkoló állomás?

A dokkoló állomás sokak számára megkönnyíti a mindennapokat – egy ilyen állomás tökéletes lehet az íróasztalnál dolgozó személyek számára, a vállalkozóknak és a cégtulajdonosoknak is. Az íróasztalon gyakran nehéz megtalálni a telefont a sok aláírásra váró papír, árjegyzék és irodai kellék között. A dokkoló állomás megoldja a problémát, hiszen elegáns, állandó helyet biztosít a telefon töltésére. Emellett abban is biztosak lehetünk, hogy az állomásra csatlakoztatott telefon nem fog lemerülni, így biztosan nem mulasztunk el egyetlen fontos hívást sem – a dokkoló folyamatos töltést biztosít és garantálja, hogy mindig elérhetők legyünk ügyfeleink és kollégáink számára.

Kínálatunkban modern és biztonságos kialakítású dokkoló állomásokat

A dokkoló állomás ideális megoldás azoknak is, akik szívesen választanának egy kényelmes megoldást otthonukba, a klasszikus töltő helyett. Kínálatunkban modern és biztonságos kialakítású dokkoló állomásokat kínálunk minden típusú okostelefonhoz, microUSB aljzattal. A webáruházunkban Apple telefonokhoz is találhatók dokkoló állomások. A praktikus, esztétikusan kialakított dokkolók remekül mutatnak az otthoni körülmények között, de irodákban, hotelekben, recepciókon is megállják a helyüket.