Telefontok saját lenyomattal – használati utasítás a tervező használatához

1 Telefontok saját lenyomattal – használati utasítás a tervező használatához

Mivel nemrég frissítettük a tervezőalkalmazásunk megjelenését és funkcióit, úgy döntöttünk, készítünk egy praktikus használati útmutatót.

A tervezési folyamat megkezdéséhez kattints az „Egyedi telefontok” fülre. Ebben a menüben találhatók a tervezhető telefontokok. A legördülő menüből kiválaszthatod a telefonod márkáját és modelljét. Maga a tervezőalkalmazás intuitív és egyszerűen használható. A megfelelő tok kiválasztását követően az alkalmazásban találod magad, ahol könnyen el tudsz igazodni. Cikkünkben lépésről lépésre mutatjuk be, hogyan tudod helyesen megtervezni a telefontokot.

Ahhoz, hogy megalkothasd saját fényképes tokod, először fel kell töltened a tervezőbe a kívánt fotót (jobb felső sarok). Ne feledd, hogy a feltöltött grafikák / fotók megfelelő felbontásúak és méretűek kell, hogy legyenek. Ha olyan képet töltesz fel, mely mindössze 15 KB és rossz felbontású, akkor a tokon található lenyomat is homályos lesz. A minimum felbontás 640 x 480 pixel, de minél nagyobb a kép felbontása, annál jobb lesz a végeredmény.

2 Telefontok saját lenyomattal – használati utasítás a tervező használatához

A hozzáadott fotó a jobb felső sarokban jelenik meg. A képet egy kattintással tudjuk hozzáadni a projekthez.

Ne feledd, hogy a feltöltött fotó méretét növelheted vagy csökkentheted, illetve akár el is forgathatod a képet. Az igazán gazdag dizájnhoz több grafikát is feltölthetsz.

3 Telefontok saját lenyomattal – használati utasítás a tervező használatához

4 Telefontok saját lenyomattal – használati utasítás a tervező használatához

A tervezőalkalmazásunkban arra is lehetőség van, hogy szöveget adj hozzá a dizájnhoz. Ehhez ugyanúgy kell eljárnod, mint a kép esetében: jobb felső sarok, a szöveg begépelése, majd a projekthez való hozzáadása.

5 Telefontok saját lenyomattal – használati utasítás a tervező használatához

6 Telefontok saját lenyomattal – használati utasítás a tervező használatához

Ha elégedett vagy az elkészült dizájnnal, és úgy döntesz, folytatod a vásárlást, a tokot egy kattintással a kosárba helyezheted.

Ilyen egyszerű!

A mi célunk az, hogy biztosítani tudjuk számodra a tökéletes tokot.

A tervezőt elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnék, ha a telefonjuk kitűnne a sok hasonló készülék közül és egyedi külsővel rendelkezne.

7 Telefontok saját lenyomattal – használati utasítás a tervező használatához

A saját lenyomattal ellátott tok kiváló ajándék lehet szeretteink számára is. Az általunk készített tokok magas minőségűek: átlátszó szélekkel rendelkeznek, melyek vizuálisan „karcsúsítják” a telefont. Minden tok tökéletesen illeszkedik a meghatározott telefonmodellre – precízen kialakított nyílásokkal rendelkezik a kamera, a vaku, a hangszóró és más fontos komponensek számára.

Telefon tokok nézd meg őket

Ádám Takács
Ádám Takács

Az új technológiák szerelmese, akit több éve lenyűgöz az okostelefonok világa. Emellett, lelkes tesztelője a tech kiegészítőknek GSM tartozékoknak, amelyekről szerkesztőként értékeléseket készít. A szabadidejében szeret utazni és videójátékozni. Az Etuo blog olyan témakörökben nyújt gyors segítséget, amik a hétköznapi mobilhasználat során problémát jelenthetnek.

Rating: 4.50 / 5.0 (10)
Az Ön értékelése
Please select one of each of the ratings above.