Milyen tokot válasszunk fehér telefonra?

A fehér borítású okostelefonok különösen elegánsan néznek ki és kitűnnek a széles körben használt fekete színű eszközök közül. A mostani cikkben pár hasznos tanácsot adunk arra, hogy milyen telefon tokot válasszunk fehér színű készülékünkre, amely védi a készüléket az esetleges sérülésektől és egyúttal megtartja az elegáns kinézetet.

Átlátszó telefontokok

Milyen tokot válasszunk fehér telefonra? szilikon tokok ultra slim

Mindenképpen az átlátszó telefontokot ajánljuk azoknak az embereknek, akik nem szeretnék egyedi tokkal eltakarni a telefonuk kinézetét. Az átlátszó toknak hála a telefon védve marad a borítás eltakarása nélkül is.

Erre a célra az Ultra Slim széria magas minőségű szilikon tokjait javasoljuk, amelyek nagyon vékonyak és kimondottan ellenállóak a sérülésekkel szemben. A szilikonos átlátszó telefontokok nem változtatják meg a telefon kinézetét, kényelmesen használhatóak és tartós védelmet nyújtanak a karcolások, kopások és az állandó koszolódás ellen.

Szintén pratikus megoldás fehér telefonunk védelmére az eredeti Ringke telefontok, amely átlátszó és gyémánt-mintázatú kinézettel rendelkezik. A Ringke tokok gyönyörűen csillognak és kimondottan elegánssá teszik fehér telefonunkat. A gyémántos telefontokok többek között elérhetőek Apple, Samsung és Huawei okostelefonokra is.

Folyékony glitteres telefontokok

Milyen tokot válasszunk fehér telefonra? Folyékony glitteres telefontokok

A Forcell Liquid Sand telefontok széria darabjai a lágyabb színű telefonokra lettek kialakítva. A világos színű folyékony glitteres telefontokok fehér készülékünk számára eredeti és nem hétköznapi megjelenést biztosítanak. Az átlátszó tokban található folyékony glitter nem teljesen takarja el a készülékünk hátlapját, hiszen a folyadékban található szemcsés darabok mozgás közben a telefonunk különböző részeit fedik fel.

Fa telefontokok

Milyen tokot válasszunk fehér telefonra? Fa telefontokok

Azoknak a telefon tulajdonosoknak, akik kimondottan a legmagasabb védelmet keresik a készülékük számára, mi a Wood Case termékeket javasoljuk. A magas minőségű fából készült tokok kimagaslóan ellenállóak, hiszen a műanyag borításon felül egy szilikon réteggel vannak megerősítve. A természetes fa hatású kinézet jól harmonizál a fehér telefon előlapjával, így minden szempontból egy praktikus választás.

Nyomtatott mintás szilikon tokok

Milyen tokot válasszunk fehér telefonra? Tematikus telefontok kollekciók

Az egyedibb megjelenés céljából bátran ajánljuk egyedi grafikájú időszakos szilikontokjainkat is, hiszen a tematikus mintájú kiegészítők kiválóan passzolnak a fehér készülékekhez.

Az időszakos szilikontokok közül hölgyek számára a pasteLove kollekció kiegészítőit ajánljuk, amelyben kifinomult színű virágos mintájú darabok is megtalálhatóak. Ezek a tokok tökéletesen egybeolvadnak a fehér készülékekkel és egyedi, nőies kinézetet adnak neki.

Férfiak számára a best-seller Wild Animals kollekció tokjait tudjuk javasolni. A szürke háttéren színes állatos minták igazán harmonizálnak a világos készülékkel és egyúttal különlegessé teszik azt.

A teljes védelem érdekében célszerű képernyővédő fóliával vagy üvegfóliával is ellátni szeretett készülékünket, hogy a telefon borítása mellett a kijelző is tökéletesen biztonságban legyen.

Telefon tokok nézd meg őket

Ádám Takács
Ádám Takács

Az új technológiák szerelmese, akit több éve lenyűgöz az okostelefonok világa. Emellett, lelkes tesztelője a tech kiegészítőknek GSM tartozékoknak, amelyekről szerkesztőként értékeléseket készít. A szabadidejében szeret utazni és videójátékozni. Az Etuo blog olyan témakörökben nyújt gyors segítséget, amik a hétköznapi mobilhasználat során problémát jelenthetnek.

Please select one of each of the ratings above.