Így lehet teljesen egyedi telefontokod pár egyszerű lépéssel

Egy saját grafikával ellátott tok, nem védi kevésbé az okostelefont vagy a tabletet. Éppen ellenkezőleg. Online áruházunk számos variációs lehetőséget nyújt arra, hogy jövőbeni telefontokjának a tulajdonságait maximálisan egyéni igényeihez igazíthasd. Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb védelmet találja meg készüléke számára, nem árt, ha pontosan tisztában vagy azzal, hogy miben különbözik egy szilikon tok a megerősített sarkú, merevítős hátlapi vagy épp fedeles könyvtokoktól.

Tervezzen saját, egyedi grafikával ellátott védőtokot

1. Így lehet teljesen egyedi telefontokod pár egyszerű lépéssel

Online áruházunk egy új, kreatív lehetőséget kínál vásárlói számára. Egy könnyen használható hátlap-kép varázsló használatával igazán egyedi és stílusos nyomtatással ellátott védőtokot tervezhet bárki a saját készüléke számára vagy akár ajándékba.

A védőtok grafikája bármilyen grafikát tartalmazhat: fényképet, rajzot és feliratot vagy akár ezeket együttesen is. Az egyedi grafikát tervező személy dönthet a nyomtatás minden egyes részletéről, például annak színéről, a fotó, kép vagy szöveg elrendezéséről és a megtervezett tokok rendelési darabszámáról.

Milyen előnyei vannak egy saját tervezésű toknak?

A grafikai varázsló programunkban többféle tok fajtára is tervezhető egyedi nyomat. Ennek köszönhetően nemcsak a készített tok megjelenése, hanem annak védelmi és funkcionális tulajdonságai is a felhasználó egyéni igényeihez igazíthatóak.

Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy kiválasztod a listából okostelefonodnak vagy tabletednek márkáját és modelljét, majd azt a típust, amelyre az egyedileg tervezett nyomatot szeretnéd ráhelyezni.

Választhatsz a készüléked védelmére akár megerősített hátlapi tokot, szilikongumi vagy akár fedeles, könyv- és notesztokot is

Egyes készüléktípusok esetén azonban márkától vagy modelltől függően a tok típusának választási lehetősége korlátozott lehet. Például tabletek esetében csak fedéllel ellátott védőtok áll rendelkezésre.

A tervezés során azonban a kész védőtokok a tok fajtájától függetlenül egyedileg alakíthatóak az alábbi szempontok szerint:

•  Méret alapján - egy adott telefon vagy tablet modell méreteire igazítható a tervezett védőtok, ennek köszönhetően az alaposabban védi a készüléket, használat közben nem mozdul el és a készülék sem csúszik ki belőle.

• Kivágások és fülek (gombok) elhelyezésével - a fontos alkatrészek számára fülek elhelyezésére van lehetőség, például a bekapcsoló és a hangerő gombokhoz. Ezenkívül nyílások vágására is van mód a töltőaljzat, a fejhallgató-csatlakozó, a hátsó kamera vagy az ujjlenyomat-olvasó számára, hogy az egyes készülékfunkciók használata közben ne kelljen a tokot újra meg újra eltávolítani.

A tokok felülete idővel sem fakul meg, és nem koszolódik el, kiváltképp, ha rendszeresen tisztítod a tokot egy nedves ruhával, vagy fertőtlenítő géllel, kendővel. Rendszeres és gondos ápolással a védő tok és annak grafikája tartósan megőrzi újszerű kinézetét.

A borítóik csúszásmentesek ezáltal biztonságosan illeszkednek a kézbe, nem csúsznak el a készülékek mindennapi használata közben. Ennek eredményeként minimálisra csökkenthető annak a veszélye, hogy a készülék leesés, leejtés során károsodjon.

A tokra nyomtatott, egyedileg tervezett grafikák nem fakulnak kis és még idővel sem kopnak meg. Ugyanannyira tartósak, mint a kész, gyári nyomtatott burkolaton levő grafikák és feliratok.

Szilikon /szilikongumi tokra nyomtatott grafikák

2. Így lehet teljesen egyedi telefontokod pár egyszerű lépéssel

Az okostelefon tokok egyik legnépszerűbb típusa a klasszikus szilikon vagy gumitok. Ez a védőburkolat a telefon hátulját és oldalait fedi be, megvédve a készüléket a különféle típusú mechanikai sérülésektől (súrlódás, koszolódás, leesés).

A nyomtatás a szilikongumi tokok esetében a tok hátlapi oldalára kerül, vagyis a tok széle átlátszó vagy olyan színű marad, mint az eredetileg kiválasztott tok. Az etuo.hu weboldalon az egyedi grafikák, feliratok alapjául szolgáló, többféle toktípusból lehet választani.

A Szilikon és TPU tokok számtalan trendi alapszínben elérhetők

Soft Flex – rugalmas és nagyon tartós szilikon tok, ami jól tapad a telefonházhoz. Anyaga ellenálló a mindennapos használatból eredő különféle mechanikai sérülésekkel szemben.

A Soft Flex szilikon tok többféle alapszínben elérhető a webáruházunkban, beleértve a közkedvelt átlátszót, a hangsúlyos feketét, az egyszerű fehéret, a népszerű mentát, a dekadens pirost, a trendi sötétkéket és a szolid rózsaszínt.

FLEXmat – a FLEXmat ház alapanyaga a rugalmas TPU

Az ilyen típusú védőburkolatok többnyire víztisztán áttetszőek, ennek köszönhetően eredeti szépségében láttatják a készülékház színét és mintázatát. A FLEXmat tokokat a deformációkkal szembeni kivételes ellenálló képesség jellemzi.

Hibrid / megerősített tokok is elláthatók nyomatokkal

3. Így lehet teljesen egyedi telefontokod pár egyszerű lépéssel

A hibrid megerősített tokokat egy jóval szilárdabb, összetett szerkezet jellemzi, ami által átlagon felüli ellenálló képességgel rendelkezik. Ennek köszönhetően kiemelten védi az okostelefon külső burkolatát a mechanikai sérülésektől, karcolódásoktól, horzsolásoktól, ütődésektől, és horpadásoktól.

Az összetett, hibrid burkolat három különböző anyagból áll: edzett TPU, alumínium és műanyag, amelynek köszönhetően sokkal jobban ellenáll a különböző deformációknak. Vastagabb ütéselnyelő rétege jól jön, amikor a készülék leesik és megütődik.

Megvastagított TPU alapanyaga, amely többek között a tok teljes hátulját is borítod, kiváló felületet biztosít az egyedi grafikáknak, nyomatoknak, feliratoknak.

Egyedi grafikák nyomtatása könyv-tokra

4. Így lehet teljesen egyedi telefontokod pár egyszerű lépéssel

Azok számára, akik valamilyen egyedi nyomattal tervezik ellátni telefonjukat vagy a táblagépüket, jó hír lehet, hogy akár könyv-tokra is készíthetnek saját grafikát. A könyv-tok legfőbb előnye, hogy a készülék kijelzőjét is képes nagy hatékonysággal megvédeni a károsodásokkal szemben.

Így a könyv formájú védőtok használata jelentősen csökkentheti a kijelző karcolódásának, megrepedésének vagy betörésének kockázatát.

Az adott eszköz modelljétől függően ezeknek a toktípusoknak két változata áll rendelkezésre: a klasszikus fedéllel ellátott Flex Book borító és a Wallet Book egy továbbfejlesztett változata. Ez utóbbi további előnye a praktikus mágneses csat és a zsebes, belső irat és kártyatartók.

A könyv-tok funkcionális lehetőségei is sokkal tágabbak, mint a hagyományos, csak a hátlapot védő tokoké, a kihajtható fedéllel ugyanis megtámasztható a telefon vagy tablet így az sokkal kényelmesebbé teheti a filmek nézését, valamint a videohívások folytatását a készüléken.

A könyv-tokra elhelyezhető nyomatok ráadásul nemcsak a házat, hanem akár a tok fedelet is lefedhetik. Ezáltal a saját grafika vagy nyomat az egész házat beboríthatod, egyetlen nagy grafikaként, vagy a tokra létrehozhat két grafikából vagy szövegből álló rajzot is, egyet a készülék hátuljára és egy másikat az elülső részre.

Ne feledje az alábbiakat, mielőtt megrendelne egy egyedi nyomtattal ellátott tokot

A vásárlás előtt ne felejtsen el megbizonyosodni arról, hogy a tervezés illetőleg a megrendelés minden adata helyes-e, megfelel-e az elvárásoknak a megrendelés visszaigazolásában.

Bizonyos esetekben a kész, kiszállításra kerülő tok színe vagy az azon szereplő nyomat árnyalata kis mértékben eltérhet az előkészítés során látottaktól a saját monitor beállításai függvényében.

Abban az esetben, ha a személyre szabott és kézhez kapott tok kialakítása eltérne attól, ami az előnézetben szerepelt, kérjük, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a probléma mielőbbi megoldása érdekében.

Telefon tokok Nézd meg őket

Ádám Takács
Ádám Takács

Az új technológiák szerelmese, akit több éve lenyűgöz az okostelefonok világa. Emellett, lelkes tesztelője a tech kiegészítőknek GSM tartozékoknak, amelyekről szerkesztőként értékeléseket készít. A szabadidejében szeret utazni és videójátékozni. Az Etuo blog olyan témakörökben nyújt gyors segítséget, amik a hétköznapi mobilhasználat során problémát jelenthetnek.

Please select one of each of the ratings above.