36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Apple iPhone 7 Plus - telefon tok Wallet Book Fantastic - virágáruslány (371736)

Ár: 5 790 Ft
Elérhetőség > 10 db.  
Feladás 3-4 munkanap  
Szállítási költség 1050 Ft  
Termékvisszaküldés 30 napon belül  
  KEDVENCEK

Fantastic Wallet flip mobiltok 150 különféle fantasztikus mintával

Válassz az okostelefonodhoz egy wallet flip mobiltokot a 150 különböző mintával érkező Fantastic Wallet Book sorozatból! Dobd fel a készüléked megjelenését vidám, nőies, vagy éppen sportos mintájú telefontokkal. A Fantastic Wallet Book mobiltokokat az egyes készülék modellekhez gyártják, így a kiválasztott mintával megtalálod a te készülékedhez illeszkedő flip telefontokot is.

Wallet flip mobiltok gondoskodik a telefonod biztonságáról

A flip telefontokok külső borítása és belső tartórésze is minőségi anyagokból készült, hogy tartós védelmet nyújtsanak az okostelefonodnak. A készüléket az erős külső borításon túl egy kifejezetten okostelefonokhoz tervezett szilikon foglalat óvja meg a sérülésektől. Ha uncsi a fekete szín, vagy fel akarod dobni egy vidám mintával a mobiltokod, esetleg valami elegánsabb borítást szeretnél, akkor válaszd ki a Fantastic Wallet Book flip telefontok sorozatból a neked tetsző mobiltokot!

Fejezd ki színes egyéniséged egy Fantastic Wallet Book mobiltokkal

A mágneses zárral ellátott flip telefontokokat úgy tervezték, hogy több feladatot is ellásson egyszerre, ráadásul a fedőlap belsejét puha anyag borítja, óvva a képernyőt a karcolódásoktól.  Információk a gyártóról
Szállítási módSzállítási időElőzetes fizetésUtánvétel

GLS
3 - 4 munkanap 1050 Ft 1350 Ft


Ingyenes szállítás 7990 Ft felett!

Több információ (https://www.etuo.hu/szallitas-es-fizetes)

A webáruházunkban megvásárolt termékeket a vásárló ki tudja cserélni és vissza tudja küldeni. Erre a csomag kézhezvételétől számított 30 naptári nap áll a rendelkezésére. Nem szükséges megadni a csere vagy a visszaküldés okát, ha az áru változatlan állapotban kerül visszajuttatásra, kivéve a normál használaton belüli változásokat. A speciális megrendelés alapján előkészített és gyártott termékek nem cserélhetők és visszaküldhetők.

Több információ (https://www.etuo.hu/reklamacio-es-visszakuldes)

Nincsenek megjegyzések
Az Ön értékelése


Hozzájárulok a fenti adataim üzenetem megválaszolása céljából történő kezeléséhez. Kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és megértettem.* A személyes adatok feldolgozása az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően történik a szerződés elfogdása céljából, valamint abban az esetben ha kereskedelmi ajánlatot fogadnak el valamint, marketing célból. Önnek joga van hozzáférni a személyes adataihoz, valamint javítani és törölni. A személyes adatok benyújtása ö