Apple iPhone 6s Plus - edzett üveg 9H tempered glass (165588)

Rating:  4.4
(3)
Ár: 3 790 Ft including VAT 23%
Elérhetőség 1 db.  
Feladás 2-3 munkanap  
Szállítási költség 1 290 Ft  
Termékvisszaküldés 30 napon belül  
etuo 9H tempered glass

9H edzett üveg a telefon képernyőjéhez

 

Ha fontosnak tartod telefonod képernyőjének hatékony védelmét az esetleges mechanikai sérülésekkel szemben, válassz a Mohs-skála szerinti 9H-s keménységű edzett üveget. A masszív tartozék megakadályozza a karcolások, horzsolások és szennyeződés-lerakódások képződését a kijelző felületén. A 0,3 mm-es vastagságnak köszönhetően minimálisra csökkenti a képernyőüvegnek a telefon esése miatti törésének kockázatát is. Az etuo.hu webáruház kínálatában az adott telefonmodellekre szabott edzett üvegek találhatók, melyek figyelembe veszik a kijelzők eredeti méreteit és védik azok teljes felületét.

 

Az etuo.hu 9H edzett üveg tulajdonságai:

  • 9H keménység a Mohs-skálán,
  • 0,3 mm vastag,
  • oleofób bevonattal,
  • kivágások a külső elemek, gombok számára,
  • nagyon jó átlátszóság.
Edzett üveg kijelzővédők

9H edzett üveg a telefon képernyőjéhez - további előnyök

 

Az edzett képernyővédő üveg magas fokú védelmet garantál telefonja kijelzőjének. Mivel speciális oleofób bevonattal vannak bevonva, lassabban halmozódnak fel rajta a szennyeződések, és a bevonat megkönnyíti a képernyő tisztítását is. Az edzett üveg keménysége és vastagsága ellenére sem befolyásolja a megjelenített kép minőségét, sem az érintőképernyő érzékenységét. A 0,3 mm-es vastagság nem zavarja a készülék kialakítását és nem növeli láthatóan a méreteit. Az adott telefonmodellhez igazodó kivágásoknak köszönhetően az üveg nem zavarja az olyan elemek használatát, mint a szelfikamera vagy a hangszóró.

üveg

Védőüveg a telefon képernyőjéhez - edzett képernyővédő fólia, egy nélkülözhetetlen kellék

 

A megbízható védelem, az alacsony vastagság és a nagyon jó átlátszóság az edzett üveget az okostelefon nagyszerű tartozékává teszik. A képernyővédő fólia jól tapad a kijelző felületéhez, használat közben nem válik le és nem mozdul el. Az edzett üveg jó alternatívája a polikarbonát fóliáknak, amelyek elsősorban a karcolásoktól védik a képernyőt, anélkül, hogy csökkentenék a kijelző repedésének kockázatát. Fontos, hogy az edzett üveg olyan tartozék, amelyet a felhasználó saját maga is felszerelhet. A merev, kartonból készült masszív csomagolás nemcsak a képernyővédő tartozékot, hanem a kijelző tisztításához szükséges tartozékokat is tartalmazza. Elég eltávolítani a szennyeződéseket a képernyő felületéről, majd ráhelyezni az üveget és rányomni. Eltávolítás után a tartozék nem hagy maradandó nyomokat a képernyőn.

FIGYELEM! A üveg csak a kijelző sík felületét fedi le, a képernyő lekerekített széleit és sarkait nem.


*A oldalakon látható fotók illusztrációk. A termékek különbözhetnek a képen láthatótól, így a leszállított tételek pl. az egyes összetevők kivágása, és a csomagolás különbözhet.

Hogyan kell felhelyezni az edzett üveg kijelzővédőt? - Megnézem  Információk a gyártóról