Autós FM, Bluetooth adók

MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Kiváló minőségű autós FM adók az etuo.hu-nál!

Legyen szó egy rövid városi útról vagy egy hosszú, autós kirándulásról, kedvenc zenéinkkel mindig emlékezetesebbé és kellemesebbé tehetjük az autóban töltött időt. A szivargyújtós autós FM adók kis méretűek és nem foglalnak sok helyet a kocsiban, emellett pedig rendkívül elegánsak és praktikusak is. Az FM adók a Bluetooth technológia segítségével lehetővé teszik, hogy kedvenc zenéinket, melyeket az okostelefonunkon tárolunk, a rádión keresztül hallgassuk meg. Ehhez elég a szivargyújtóhoz csatlakoztatni a készüléket, majd a telefon Bluetooth menüjében megkeresni a tartozékot. A készülék és az autó FM frekvenciájának összehangolása után a rádión keresztül élvezhetjük kedvenc zenéinket, egyes modellek esetében pedig a navigációt is a rádión keresztül hallgathatjuk.

Kiemelkedő minőség, elismert gyártók

Az etuo.hu-nál rendkívül fontosnak tartjuk a minőséget, ezért kínálatunkban olyan autós FM adókat gyűjtöttünk össze, melyek elismert gyártóktól származnak. A kínálatunkban található autós tartozékok a legújabb technológiáknak megfelelően, magas minőségű anyagokból készülnek, így lehetővé teszik a hosszan tartó, zavartalan és biztonságos használatot. A kínálatunkban található FM adók könnyen, egy kézzel kezelhetők, így használatuk vezetés közben is biztonságos. A praktikus tartozékoknak köszönhetően az utazás kényelmesebb és kellemesebb hangulatban telik.

FM adók széles kínálata

Kínálatunkban több típusú FM adó is megtalálható, melyek számos további funkcióval rendelkeznek. Egyes modellek lehetővé teszik a hívások fogadását és elutasítását, valamint az egyszerű újrahívást is. Kínálatunkban olyan modellek is találhatók, melyek Flash meghajtó csatlakoztatását teszik lehetővé és különböző USB portokkal vannak ellátva. A legtöbb FM adó töltőként is funkcionál, így rendkívül praktikus tartozéknak bizonyul mindenki számára, aki sok időt tölt a volán mögött. A számos elegáns modell között mindenki találhat olyan FM adót, mely kiválóan fog illeszkedni az autó belsejének a stílusához és a felhasználó igényeihez. A kínálatunkban található modellek a legtöbb mobil applikációt támogatják, legyen szó zenelejátszókról vagy akár navigációs szoftverekről. Az adók a legtöbb okostelefonnal és a szivargyújtóval felszerelt személygépjárművek, buszok és kamionok nagy részével kompatibilisek.