Adapterek

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Adapterek széles választéka

A SIM kártyák többféle méretben elérhetők, és általában nem fordítunk rájuk különösebb figyelmet. A probléma olyankor jelentkezik, mikor fájlokat szeretnénk áthelyezni az egyik eszközről a másikra, az eszközök viszont eltérő csatlakozókkal rendelkeznek. Ilyen gyakran történik, ha a telefonunk microSIM kártyájáról szeretnénk áthelyezni az adatokat az asztali számítógépre vagy a laptopra. Ugyan számos különböző kártyaolvasó létezik, de viszonylag drágák, különösen akkor, ha a készüléket nem használnánk minden nap. Szerencsére létezik egy jobb, és nem utolsósorban olcsóbb megoldás is erre a problémára. A SIM-adapterek nagy segítséget nyújtanak az ilyen helyzetekben – az adapterbe behelyezzük a microSIM kártyát, amit ezután egyszerűen tudunk használni a klasszikus SIM kártyára méretezett eszközökben. A speciális kialakításának köszönhetően az adapter hibátlanul illeszkedik a kártyához, így nem kell attól tartani, hogy a kártya megsérül vagy kiesik használat közben. A tökéletes illeszkedés garantálja a problémamentes működést és a zavartalan kommunikációt az eszköz és a kártya között.

Adapterek – praktikus tartozékok, elérhető áron

Webáruházunkban számos microSIM adapter található, de olyan praktikus készleteket is kínálunk, melyek különféle kártyaméretekhez is használhatók - microSIM, nanoSIM és SIM. A készletek olyan speciális tűt is tartalmaznak, mellyel könnyen ki tudjuk nyitni az iPhone és más telefonmodellek kártyatartóját. A tű segítségével a kártya biztonságosan kivehető a telefonból és behelyezhető az adapterbe. A SIM adapterek mellett olyan átalakító kábeleket is kínálunk, melyek különböző bemenetekkel rendelkeznek. Ezek az átalakítók lehetővé teszik egy másik típusú csatlakozó csatolását az eszközhöz.

Az adapterek kis méretűek, így könnyen beférnek a zsebbe vagy pénztárcába

Kínálatunkban eredeti Apple adapterek is találhatók, melyek az iPhone, iPad és iPod készülékekhez illeszkednek. Az adapterek kis méretűek, így könnyen beférnek a zsebbe vagy pénztárcába, hogy mindig kéznél legyenek. A kiváló minőségű adapterek problémamentesen működnek, még sokszoros használat után is. Ez különösen jó hír azoknak, akik rengeteg fotót készítenek a telefonjukkal és napi szinten használják az adaptereket. Böngésszen kínálatunkban, és oldja meg a nem kompatibilis eszközök problémáját egy kiváló minőségű, megbízható gyártótól származó adapterrel!